Четвер, 25-е Квітня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 14:51

Інна Костиря

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ДОКТОР ПОЛIТИЧНИХ НАУК, ПРОРЕКТОР, ЗАВIДУВАЧ КАФЕДРИ МIЖНАРОДНИХ ВIДНОСИН УНIВЕРСИТЕТУ КУЛЬТУРИ.

Справжня жінка і висококласний професіонал своєї справи! Інна Костиря змогла на власному прикладі показати усім – стереотипи не працюють! ЇЇ робота – це не просто керівництво на високому рівні, скоріше ж – справа усього життя. Мудре керівництво, високий рівень поваги до колег та ґрунтовний підхід до роботи зробили Інну Костирю успішним керівником. Про шлях до мрії, українську культуру та дипломатію, модні тренди в спорті та справжню жіночу мудрість спеціально для «Ukrainian people» у відвертому інтерв’ю.

 

Що для Вас означає успiх? У чому вiн полягає?
Успіх – це дуже містке і багатогранне слово. Це може бути завершення важливого завдання, ще одна відмінно зроблена робота, виконана обіцянка, складений іспит, одержана медаль, підкорена вершина гори, попадання в ціль, щаслива сім`я або ж можливість навчати чомусь мудрому і вічному інших, стати для когось взірцем…
Я впевнена, що наші переконання стосовно успіху справляють величезний вплив на все наше життя. Для мене особисто успіх в житті — це не лише щось матеріальне, це щось надважливе, те, що приносить задоволення від кожного дня та душевну гармонію.

Якою, на Ваш погляд, є успiшна жiнка?
Вона вірить у себе та свої можливості, при цьому її жіночої енергії вистачає на все, чого вона торкається. У справжньої успішної жінки є корисні звички, які допомагають їй досягати всього і ставати з кожним днем все краще і краще. По-справжньому стильна, сильна та незалежна жінка має, як мінімум, одне захоплення, про яке говорить з палаючими очима.

Назвiть Вашi принципи у керуваннi, якi 100% приводять до гарного результату?
Мої принципи дуже прості. Перший – це професіоналізм. Я оцінюю себе і своїх колег виключно в професійній площині. Другий принцип – це власний приклад, який працює краще, аніж будь-які правила. Третій, і найголовніший,– це повага до себе та оточуючих, і справедлива винагорода, яка б задовольняла та мотивувала моїх колег до розвитку.

Чи важливо успiшнiй жiнцi постiйно чимось надихатись? Що для Вас особисто зараз є джерелом сили?
Кожній людині потрібно черпати сили, наснагу та енергію для того, щоб постійно рухатись вперед. Особисто для мене, джерелом сили є гольф! Окрім того, що це дуже красива гра, яка приносить мені естетичне задоволення, – це єдина гра в якій можна змагатися із самим собою. Як і будь-який вид спорту, гольф потребує серйозних затрат енергії та сил – і фізичних, і моральних. Звісно, він дуже корисний для здоров’я, а з нашим ритмом життя потрібно більше рухатися. Гольфіст за один раунд проходить пішки приблизно 10-15 км і це непогане фізичне тренування. Мене особисто гольф загартовує і надихає на нові проекти.

Сьогоднiшнi жiнки все бiльш обирають мiж кар’єрою та створенням сiм’ї. А як Ви вважаєте, що для жiнки важливiше? I чи можна знайти баланс мiж цими сферами?
У нашому житті усе повинно мати баланс. Немає нічого важливішого за родину ні для жінки, ні для чоловіка. Вміння все правильно поєднувати допоможе встигнути збудувати блискучу кар’єру та міцну родину, і ні в якому випадку одне не може шкодити іншому.

Що можете порадити нашим читачам, як впевнено йти своїм шляхом та не пiддаватись негативу та невдачам?
Вірте в себе та в те, про що мрієте. Звичайно, миру та злагоди в країні та родинах. Займайтесь улюбленою справою та улюбленим спортом – впевнена, таке поєднання налаштує на позитив і принесе успіх кожному.

 

Прочитано 634 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Юліана Купцова Illaria »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/