П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 14:47

Illaria

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

спiвачка, композитор, акторка, викладач Київського Iнституту музики iменi Глiра, учасниця нацiонального вiдбору на Євробачення

Співачка, композитор, акторка, викладач Київського інституту музики імені Глієра, а ще дуже позитивна та цілеспрямована українка, що виступає на просторах нашої країни під псевдонімом ILLARIA вважає, що віра у свої сили – це головний секрет успіху сучасної жінки! Ми з великою радістю поспілкувалися з нею та дізнались, як їй вдається досягати прекрасних результатів у кар’єрі та залишитися такою жіночною і милою дівчиною.

Розкажiть про ваш бренд.
Музичний бренд ILLARIA був заснований у 2007 році. В його рамках я виступаю як сольна співачка, створюю авторські пісні для себе та інших артистів. До того ж, заснувала власну вокальну майстерню, де навчаю дітей та молодь і готую їх до професійної сцени.

А з чого все починалося?
Свою улюблену справу я розпочинала з величезного бажання та віри у власні сили. З першого виступу та до сьогоднішнього дня самостійно продюсую свою творчу діяльність, включно з трьома сольними платівками та більше ніж півсотнею сольних концертів.

Якими своїми досягненнями у творчостi ви найбiльше пишаєтеся?
По-перше, тим, що я стала переможницею всеукраїнського конкурсу «Червона Рута». Також не може не радувати нагородження мене премією «Жінка ІІІ тисячоліття» у номінації «Перспектива». І, звичайно, я дуже пишаюсь своєю участю у телевізійному шоу «Голос країни. Нова історія» і Національному відборі пісенного конкурсу «Євробачення». Напевно, саме ці мої творчі кроки і привели мене до титулу «Співачка року» в рамках премії успішних людей «Фаворити успіху» та нагородження почесною відзнакою міністерства культури «За особистий внесок у розвиток культури України».

Цi нагороди вражають! Ви досягли справжнього успiху! А як ви розумiєте це поняття? Що для вас значить бути успiшною?
Для мене успіх – це можливість власним високим професійним результатом робити світ краще. Це дійсно велике щастя, коли твоя улюблена справа життя приносить людям задоволення.

Що на даний момент надихає вас, де ви берете ресурс?
В першу чергу, мене надихає моя родина, сильні духом люди, які мене оточують. Друге джерело, яке надає мені сил та наснаги – це невичерпна скарбниця українського фольклору.

А яка ваша особиста формула успiху?
Щодня здобувати маленькі перемоги в будь-якій сфері: професійній, сімейній та духовній. Успіх вбирає в себе багато складових. Я намагаюся про це пам’ятати та не зациклюватися на одній сфері життя.

Можете порадити нашим читачам, як не сходити зi свого шляху i не пiддаватися на провокацiї долi?
Власний шлях можна знайти лише серцем. Треба вірити у свій успіх щодня, навіть коли щось не вдається. Будь-яка поразка – можливість ясніше побачити свої мрії. Бажаю усім досягти успіху, а найголовніше – знайти своє особисте щастя і душевну гармонію!

Прочитано 538 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Інна Костиря Міла Нітіч »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/