П'ятниця, 19-е Квітня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 14:29

Міла Нітіч

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

УКРАЇНСЬКА ВИКОНАВИЦЯ, ПIВФIНАЛIСТКА ВОКАЛЬНОГО ШОУ «ГОЛОС КРАЇНИ» ТА УЧАСНИЦЯ ПРОЕКТIВ «НОВА ХВИЛЯ» ТА «СЛОВ’ЯНСЬКИЙ БАЗАР».

Українська виконавиця, півфіналістка вокального шоу Голос країни та учасниця таких знаних проектів як «Нова хвиля» та «Слов’янський базар». 28-річна артистка поділилася з журналом Ukrainian people своєю історією успіху, як вона змінювалася за весь час своєї кар’єри, про своє натхнення та принципи життя.

 

Мiло, у липнi Ви вiдвiдали «Слов’янський базар» у Вiтебську, та зайняли на ньому друге мiсце. Чи змiнилося Ваше життя пiсля поверннння з Бiлорусi?
Насправді зміни відбулися ще до «Слов’янського Базару» – зміни у мені самій. В один момент я вирішила, що знову брати участь у конкурсі, тим більше у такому легендарному, буде гарним початком нового творчого етапу у моєму житті. Так і сталося, і зараз я дуже рада, що зробила такий важливий для мене крок, крок уперед.

Чи могли б Ви розповiсти, якi саме змiни Вас так пiдштовхнули?
Хочу зробити наголос, що тільки внутрішні зміни людини як особистості породжують зміни зовні. Насамперед, я стала більш впевненою у собі, у своїх силах, більш зрілою як людина і особистість. Звичайно, у мене стало ще більше роботи над собою і більше відповідальності, але це дає свої плоди, які не можуть мене не радувати.

Що Вас, як жiнку, надихає на новi вiдкриття?
Звичайно, це моя родина, сім’я. Вона дуже різноманітна, цікава, іноді дивакувата, але ці люди – моя опора в житті, яка дає мені сили і наснагу іти далі, не дивлячись ні на що. У нас як і у кожній сім‘ї є не прості періоди, і ми звичайно можемо сваритися, але ми не можемо довго злитися один на одного, тому наших баталій вистачає рівно на 20 хвилин. Я люблю та поважаю своїх батьків не за те, що вони мені дали, а за те чого не дали, тому що таким чином вони навчили мене брати самостійно те, що мені потрібно. І за це я їм довіку буду вдячна. Іноді мене надихає самотність, коли є можливість побути зі своїми думками наодинці, і розкласти усе по полицях у своїй голові, зрозуміти що далі робити зі своїм життям. Мене надихають мої друзі, яких у мене не багато, але вони справжні. І це однозначно мої люди, які перевірені роками.

Подiлiться, будь ласка, з нами своїм секретом успiшностi. Чи видiляєте Ви свiй критерiй успiху?
Особисто я намагаюся бути відвертою із собою, перш за все, та з людьми яких я поважаю і люблю. Намагаюся не боятися казати правду, навіть якщо іноді вона може ранити, адже якщо ми не здатні сказати гірку правду один одному, то чим ми тут на Землі взагалі займаємось?

Якi принципи та якостi Ви вважаєте фундаментом нашого суспiльства?
Мій основний принцип – не бути поганою людиною, і не йти по головах і трупах інших людей! Фраза «Мета виправдовує засоби» – точно не про мене. І можливо я старомодна, але честь, людяність, вірність та відданість, для мене не пустий звук, а розкіш, яку просто не всі можуть собі дозволити, бо сприймають ці якості за слабкість, і бояться що їх кинуть, якщо вони цю слабкість проявлять. Я думаю інакше, і вважаю, що будь-які відносини, починаючи з бізнес-моделі, закінчуючи дружніми відносинами закоханих, базуються тільки на цих основних принципах. Це як основа, фундамент, який якщо правильно не закладеш, то будинок завалиться.

Прочитано 574 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Illaria Наталія Шелепницька »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/