П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 14:12

Олена Рєпіна

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

АКТРИСА ТЕАТРУ ТА КIНО

Та сама Віра Іванівна з серіалу «Реальна містика»… Характерна, харизматична, яскрава актриса, на рахунку якої більше ста ролей у театральних постановках, фільмах, серіалах та короткометражках. Віддаватись справі на сто відсотків, поважати людей, розвиватись та не зупинятись… Про роботу, особисте, дружбу та інше Олена розповіла редакції журналу «Ukrainian People»

 

Ви тягнулись до акторства з дитинства? Розкажiть про свою родину.
Я народилась у Казахстані. Коли мені було чотири роки, батьків запросили працювати на компресорний завод до Сум та ми переїхали в Україну. У школі я почала ходити до народного театру, а коли прийшов час обирати професію, я, не вагаючись, сама поступила з першого разу у Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого на курс Молостової та Циановського. Закінчила добре. Після навчання поїхала у Херсон працювати у театрі. Потім завагітніла та повернулась до Сум, де народила свого сина. Згодом мене прийняли до Сумського театру імені Щепкіна.

А до Києва переїхали коли i чому?
Це були 90-ті роки і переїзд був пов’язаний не з кар’єрою, а з особистими справами. Потрібно було лікувати сина. Довелось продати квартиру у Сумах та рятувати свою дитину. Дякувати Богу, син одужав. А щодо Києва… Чесно кажучи, місто зустріло не привітно. Але я не опускала руки. Ходила на кастинги, прослуховувалась у театри, приймала участь у масовці. Проекти були немасштабні, тому доводилась підпрацьовувати у різних не акторських напрямках. З часом успіх прийшов, але в особистому житті настали зміни. Ми розлучились з чоловіком. Вважаю, що ця подія стала новим етапом для мене. Кар’єра пішла в гору.

Наскiльки переоцiнений момент конкуренцiї у акторському середовищi?
Конкуренція дійсно присутня. На моєму шляху були і підстави, і брехня в мій бік. Але в якийсь момент я перестала звертати на це увагу та зрозуміла, що у кожній професії є свої негативні моменти. Головне – вірити, що рано чи пізно все стає на свої місця. Якщо ж говорити про чесну конкуренцію, то кожний актор – це своя певна ніша і характер, який ніхто не може замінити.

Дружба мiж акторами iснує?
Так. І мені пощастило відчути її на собі. Моя найкраща подруга – чудова талановита актриса Олена Хижна, з якою ми дружимо 36 років! Кожний день дзвонимо одна одній та часто зустрічаємось.

Де Ви берете натхнення?
По-перше, у моєму куточку щастя, а саме – моєму домі під Києвом із садом, який сама побудувала та посадила. Зустрічі із друзями на подвір’ї на фоні мого власного ромашкового поля – справжнє натхнення для мене! Також мене потішають мої тварини, яких в мене багато. Але головне джерело сил для мене – мої близькі люди. Мама, яка чекає мене у будь-який час, син, з яким ми справжні друзі, онука Афіна – моє прекрасне сонечко та невістка, яка мені як донька! Їх всіх я просто обожнюю!

Що головне Ви б хотiли побажати нашим читачам?
Любові, сімейного щастя, добрих друзів та здійснення мрій!

Прочитано 743 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Олена Хижна Леокадія Герасименко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/