П'ятниця, 19-е Квітня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 14:07

Леокадія Герасименко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«І лід тане, коли ми світимо, і серця відкриваються, коли ми любимо, і дива відбуваються, коли ми віримо.» – Ліна Костенко

 

Саме ця, завжди усміхнена і доброзичлива жінка, уособлення жіночої мудрості, щирості і сильної духом українки, вже майже 4 роки, об’єднуючи навколо себе жіночі організації України, є головою Громадської спілки «Спілка жінок України». За фахом – вчителька, а ще любляча мати, дружина, бабуся не звертає уваги на свій вік і завжди  знаходить можливість перезавантажитися, ставлячи перед собою нові завдання, вирішуючи їх з добром до людей, з умінням чути і розуміти інших. Радіючи життю, вона впевнена, що саме єдність, любов і повага до людей – це ті цінності, які сьогодні нашому суспільству так потрібно віднайти і осмислити. А ще, як заступниця  Голови Правління Товариства «Україна-В’єтнам» та  Посол Миру, робить все можливе, щоб найскоріше настав Мир та  злагода в Україні і Світі! Плідну діяльність Леокадії Герасименко щодо консолідації зусиль у процесах миротворення відзначено державною нагородою України — орденом Княгині Ольги III ступеня та державною нагородою Республіки В’єтнам – орденом «Дружба».

Прочитано 671 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Олена Рєпіна Віра Калько »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/