Четвер, 28-е Березня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 14:14

Олена Хижна

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ЗАСЛУЖЕНА АРТИСТКА УКРАЇНИ, АКТРИСА КИЇВСЬКОГО АКАДЕМIЧНОГО МОЛОДОГО ТЕАТРУ, ЛАУРЕАТ МIЖНАРОДНИХ ПIСЕННИХ ФЕСТИВАЛIВ

Заслужена артистка України, актриса Київського академічного Молодого театру, лауреат міжнародних пісенних фестивалів, рекордсменка Книги Рекордів України в категорії «Мистецтво» за досягнення у світі театрального мистецтва, а також ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС та полковник Міжнародної Академії Козацтва Олена Хижна вважає, що справжня жінка повинна прагнути бути гармонійною у всіх сферах життя і редакція нашого журналу із цим погоджується. Також ми спитали її про професію, ресурси натхення та що вона думає про українських жінок.

 

Розкажiть, будь ласка, про свою акторську дiяльнiсть. Де Вас можна побачити зараз i, взагалi, якими ролями пишаєтесь?
За час роботи у Молодому театрі, а це вже більше тридцяти років, я зіграла понад п’ятдесят ведучих ролей. Це Агафія Тихонівна – в «Одруженні» М. Гоголя, Елен – у виставі «Любофф!» М.Шизгал, Луїса – у виставі «Севільські заручини» Шерідана, Луїза – «Пiдступнiсть i кохання» Шиллера та iншi. А зараз мене можна побачити у «Методi Гронхольма» Ж.Гальсерана в ролi Мерседес, у «Саме там! Саме тодi!» Б.Слейда в ролi Дорiс та у виставi «Тектонiка почуттiв» Е.Шмiтта у ролi Дiани. «У 2013 році вийшов аудіо-диск під назвою «У жизни не бывает репетиций», до якого увійшло вісімнадцять пісень у моєму виконанні. Вважаю це власним досягненням, бо самотужки робила усе: співпрацювала з поетами, такими як С.Суворова, А.Кравченко та ін., з композиторами Ю.Саєнко, М.Гаденко, П.Мрежуком, О.Салівановим та ін.

Якi принципи для Вас на першому мiсцi у роботi та особистому життi?
Чесність, відвертість, щирість, співчуття та добро.

Акторська сфера передбачає велику конкуренцiю. Як Ви ставитесь до конкурентiв?
Скажу чесно, виживати в творчому середовищі важко. Про це ходять легенди. Але мені допомагає ігнорувати момент конкуренції професіоналізм та відсутність заздрості.
Що для Вас ресусом натхення?
На даний момент мене надихають мої діти. Вони люблячі, уважні, вдячні. Для мами – це найпрекрасніше, що може бути. І це дає задоволення і спокій, тому можна спокійно займатись своїми творчими справами.

Що для Вас є успiх?
Для мене успіх – це бурхливі оплески після закінчення вистави, або після виконаної пісні у концерті. Також – енергетичне єднання з глядачем, коли відчуваєш дихання залу. Успіх – це квіти і вдячні очі зі сльозами, що дивляться на мене, коли я стою на сцені. Це крики «Браво!» та слова подяки. Успіх окриляє, допомагає відновитися та дуже надихає!

Справжня жiнка, на Ваш погляд, яка вона?
Справжня жінка, на мою думку – гармонійна жінка, яка поєднує у собі розум, красу, ніжність, силу, материнство, мудрість та, як не дивно пролунає, але мужність, бо сьогодні треба бути й такою, щоб досягти певних результатів. Справжня жінка – самодостатня та несе відповідальність за сім’ю, дітей, незалежно від чоловіка, навіть якщо він поруч, коханий та найпрекрасніший у світі!

Що можете побажати нашим читачам, як йти впевнено свом шляхом та добиватись гарних результатiв?
По-перше, треба чітко усвідомити яка в тебе мрія. По-друге, не слухати тих, хто спокушає вас звернути зі свого шляху! Треба бути наполегливим, дисциплінованим, відданим самому собі.

Прочитано 533 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Наталія Шелепницька Олена Рєпіна »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/