Четвер, 25-е Квітня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 09:31

Алла Мартинюк

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ВОЛОНТЕР, УКРАЇНСЬКА СПIВАЧКА ТА АКТОРКА

Заради своєї діяльності наша героїня змінила стиль життя, розставила пріоритети і точно знає, що таке любов до Батьківщини. Алла Мартинюк не словом, а ділом доводить,  що навіть маленький вчинок може врятувати не одне життя. Що вже говорити загалом про волонтерську діяльність, завдяки якій українська армія продовжує боротися за свої території. Що таке волонтерська діяльність, яка вона зсередини і як поєднати її з сімейним життям, акторською кар’єрою і грандіозними планами на майбутнє, Алла знає, як ніхто інший.

 

Що Ви думаєте про сьогоденну ситуацiю в Українi? Ви дуже багато їздите Сходом, подiлiться, як живеться тим, хто не наважився залишити свої домiвки?
За роки війни вже все передбачено, і час перемир`я також. Люди продовжують жити в такому темпі, вони навіть навчилися за звуком відрізняти – що саме в них прилетить, і чи потрібно бігти ховатися: чи то по сусідньому району ведуться обстріли, чи то страшна зброя вже ледь не над головами. Дуже тяжко собі уявити, як воно: жити, спати, читати, мріяти під звуки канонад, розуміючи, що життя твоє та близьких залежить не так від тебе, як від когось за декілька кілометрів, хто прицілює свою смертельну зброю у бік твого будинку. Дітей перед такими обстрілами вивозять подалі, а от дорослі повертаються: вдома худоба, господарство і усе їхнє життя…

На Вашу думку, чи вистачає тiєї допомоги нашим бiйцям вiд держави, яку ж сторону займають благодiйнi органiзацi?
Маючи лише одяг та зброю, яку надала держава, українські війська навряд чи утримували б свої позиції так довго. Звичайно, щось дають, але спілкуючись зі звичайними військовими з того чи іншого батальйону, висновки надходять самі собою. Чогось не вистачає, або просто немає, щось зламане та непридатне для використання – це реалії, і від цього залежить життя. Завдяки волонтерам було збережено сотні життів, і діяльність цих людей, які нерідко поступаються своїми інтересами задля великої цілі та нашої перемоги, заслуговує на повагу.

Подiлiться, будь ласка, з нами, як Вашi близькi ставляться до такої дiяльностi.
Мама хвилюється, але, звісно, вона мене дуже підтримує. Більш за все важко дітям. І мені стало важко. Останнім часом, коли знову почалися активні бойові дії, і я їздила на Схід, я дивлюсь на своїх донечок, поки ті сплять (я завжди вночі виїжджаю), і в мене сльози котяться, бо думаю: щось станеться, і завтра ніхто не згадає, може навіть ніхто на мої похорони не прийде. Я оце як дурна їжджу, жертвую своїм здоров’ям, життям, і не можу все це покинути. Це вже як хвороба. Але приїжджаю на Схід і розумію, як сильно там на мене чекали…

Прочитано 741 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/