Вівторок, 16-е Квітня 2024року
Понеділок, 23 грудня 2019 09:39

Юлія Бондарчук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Найбільша винагорода в житті кожної жінки – цк діти.

 

Власний приклад, атмосфера тепла та любові у родині – головні секрети Юлії Бондарчук у вихованні трьох дітей. А ще довіра, повага один до одного та взаємопідтримка. Наразі Юлія є успішним кондитером та виготовляє свої вироби для дитячих заходів, конкурсів краси, фестивалей. Саме завдяки своїй творчій праці, вона дарує багатьом дітям не тільки солодкі подарунки, а й справжні емоції щастя, бо вкладає в роботу свою любов та тепло до дітей. Головне джерело свого натхнення наша героїня знаходить в своїх дітях. Саме їм вона приділяє найбільше уваги. Будь-яке захоплення дітей Юлія завжди підтримує, бо саме воно розкриває потенціал дитини. Кожна дитина має свої бажання, схильності та свій світогляд. А ще, кожна дитинка від народження є особистістю, яку потрібно поважати.

Юлія також вважає, що потрібно частіше казати про переваги дитини, бо дітям потрібна віра та підтримка батьків. Також у дітей змалку потрібно виховувати людські цінності, прививати любов та повагу до оточуючих.

Прочитано 583 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:21
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Володимир Кравчук Карина Кучер »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/