Вівторок, 16-е Квітня 2024року
Понеділок, 23 грудня 2019 09:35

Карина Кучер

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Мама – це творча, але дуже відповідальна професія!

 

Талановитий дизайнер та мама двох дітей Карина Кучер впевнена, що дитині треба давати можливість йти своїм шляхом, але потрібно спостерігати за нею та допомагати у необхідний момент.
Зростаючи у родині люблячих батьків та брата, з яким вона є найкращими друзями і сьогодні, Карина, вже маючи свою сім’ю, також живе за принципом розуміння, підтримки та любові. Вона вважає, що хороші традиції та головні людські цінності повинні бути базовими. А ще у домі сім’ї Карини Кучер кожен має право на вираження своєї індивідуальності. Чому слідує і сама Карина, яка зараз знаходиться у творчому потоці, створюючи унікальні сумки та прикраси у єдиному екземплярі. Кожна її робота робиться в різних техніках та потребує багато часу. Своїй донці Маргариті вона також дала можливість обрати напрямок. Спочатку амбітна Марго дуже інтенсивно займалась у різних сферах, але в результаті зупинилась на художньому мистецтві. «Моя донька – не солдат, який повинен втілювати у життя мої амбіції. Я дала їй право вибору і дуже рада. Її картини наповнені смислом та дуже професіональні!» – ділиться Карина. До речі, свого старшого сина Валерія вона спочатку виховувала більш строго, а потім зрозуміла, що роль батьків – це про команду. Карина дуже щаслива, що її син допомагає їй у вихованні молодшої Марго.
Головне у вихованні дітей, на думку Карини, це дарувати дітям максимум уваги та часу. «Треба помічати їх бажання, прислухатись та давати можливість обирати свій шлях. Також виховання неможливе без освіти, бо базові знання сьогодні більш потрібні, ніж нагороди на конкурсах краси чи дипломи!» – ділиться вона.

Прочитано 629 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:21
Ukrainian People

Автор

Схожі матеріали (за тегом)

Детальніше в цій категорії: « Юлія Бондарчук Алла Тутка »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/