П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Понеділок, 23 грудня 2019 09:28

Олена Марчук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Діти — наш найцінніший скарб, наше сьогодення та майбутнє.

 

Вона не може уявити своє життя без виховання дітей і прищеплення їм любові до творчості. Їй вдається знаходити спільну мову одночасно з декількома сотнями чад і при цьому не відчувати втоми. Олена Марчук є директором конкурсу «Міс Україночка та Містер України 2018», організатором фестивалів «Beauty of Ukraine 2018» і «Берегиня України 2018». Талановиті діти надихають її своїми щирими прагненнями втілювати мрії в реальність.
Такі проєкти є дуже важливими сьогодні, оскільки основними цілями таких конкурсів є представлення краси, як сукупності духовних, інтелектуальних і творчих здібностей дітей. Вони мають навчитися правильно сприймати красу, почуття стилю й моди. Організатор прагне виховати також в учасників почуття патріотизму, співчуття до оточуючих.
Олена хоче, щоб кожна дитина обрала правильний шлях, знайшла своє покликання, виросла достойною людиною та дякувала батькам за це життя. «Діти — це безмежна щирість та відвертість, сонячні посмішки та приємні клопоти. Діти — наш найцінніший скарб, наше сьогодення та майбутнє. Саме від нас залежить, як складуться їхні долі».

Прочитано 631 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:16
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Діна Ібрагімова Марина Горобей »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/