Четвер, 18-е Квітня 2024року
Понеділок, 23 грудня 2019 09:29

Діна Ібрагімова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

"Секрет мого успіху в тому, що я ніколи не замислююсь про власний успіх!"

 

Кожного ранку талановитий медіапедагог Діна Хасанівна прокидається о 7:40, проводжає чоловіка поцілунком на роботу, ставить лайки під постами друзів у соціальних мережах, одягає нові окуляри та починає готуватися до майстер-класу з арт творчості.
Працюючи з дітьми, вона найбільше любить, коли дитина посміхається, досягаючи нового успіху, а головним своїм досягненням вважає створення Громадського дитячого інтернет-телебачення і радіо.
У роботі пані Діна завжди дуже уважна та намагається все тримати під контролем, але часто відбувається щось несподіване, що дає, за її словами, найліпші результати. «Світ складається з маленьких радощів. Головне їх помічати та навіть якщо щось йде не за планом, треба насолоджуватись несподіваними поворотами життя!» – упевнена талановитий педагог.
А ще вона радить постійно щось створювати та мати команду друзів-однодумців, з якими можна зробити набагато більше добра та досягти більших результатів. Пані Діна вважає, що успіх – це той самий момент, коли оточення сприймає твою діяльність настільки позитивно, що ти стаєш прикладом для наслідування.
Найбільше джерело енергії Діни Ібрагімової – це сміх дітей, друзів, близьких, а її життєве кредо – «Вперед і з піснею!».

Прочитано 503 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:18
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Наталя Добриднєва Олена Марчук »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/