П'ятниця, 29-е Березня 2024року
П'ятниця, 20 грудня 2019 14:31

Олександр Лещенко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Успіх для мене – це відчуття щастя всередині мене!

 

Танець дозволяє виплеснути приховані емоції назовні. Він стимулює до самовдосконалення та додає впевненості в своїх силах. Саме від професійних наставників залежить, чи виникне любов до цього виду мистецтва у початківців. Хореографу-постановнику, художньому керівнику балету "Форсайт" Олександру Лещенку вдається закохувати молодь у танці вже більше десяти років, тому що він сам шаленіє від музики і яскравих емоцій.
Якщо доводиться керувати цілим колективом, то, звичайно, кожен рух повинен бути чітко відпрацьованим до бездоганності. Тому хореограф із одного боку вимогливо ставиться до виступів, все добре обдумуючи, а з іншого – переконаний, що спонтанні речі довше протримаються в пам'яті.
Олександр займається танцювальною діяльністю з великим задоволенням, бо знає, що знаходиться на своєму місці в житті. "Успіх для мене – це відчуття щастя всередині мене", – додає він.
Своїм невичерпним джерелом енергії Олександр називає Всесвіт. Він уособлює в собі рух. Людина має рухатися, розвиватися: "Кожен день. Тільки вперед і тільки вгору".

Прочитано 534 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/