Середа, 24-е Квітня 2024року
Середа, 18 грудня 2019 10:56

Людмила Могила

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Життя дає завдання непросте: пізнати, що в нім цінне, що пусте,
Заповнити в житті кожну хвилину, уміти зберегти в собі людину!

Молода, амбіційна українка Людмила Могила, яка є сільським головою с. Гельмязів, головним своїм досягненням вважає довіру людей. «Найбільше у моїй діяльності мені подобається саме робота з людьми і для них!» – відверто каже вона.
Щодо методів роботи та ефективної діяльності, то Людмила впевнена, що все залежить від ситуації. «Всі справи необхідно контролювати та тримати «руку на пульсі». Але є невідкладні питання, від вирішення яких залежить життя, здоров’я дітей та людей, повноцінна робота закладів та безпека громади! У моїй роботі потрібно постійно розставляти правильні своєчасні пріоритети. Це не просто, але бажання допомагати іншим надихає кожного дня вставати о сьомій ранку та проживати свій день максимально у реальних діях!» – ділиться Людмила.
Під успіхом вона розуміє досягнення поставлених цілей, здійснення мрій та втілення проектів у життя. А необхідними його складовими вважає: цілі, навчання, цінності та розвиток. «Ніколи не здавайтесь! Підіймайтесь після кожного падіння!» – радить вона.
Всім українцям Людмила бажає мріяти, вірити та наполегливо працювати!

 

Прочитано 422 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Усама Кафа Інна Данченко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/