Четвер, 28-е Березня 2024року
Середа, 18 грудня 2019 10:53

Інна Данченко Рекомендовані

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Піднімемо! Найтяжчих! РАЗОМ!

 

Ділова жінка, дочка талановитого хірурга, не змогла продовжувати жити спокійним життям, турботою лише про власну родину, коли розпочалась війна. Тому у вересні 2014 пішла волонтером у Головний Київський військовий госпіталь, щоб стати на допомогу найтяжчим пораненим. І з того часу продовжує опікуватись саме тяжко травмованими захисниками України як волонтер, а з вересня 2017 року як директорка Благодійного Фонду «КРАН», створеного на засадах волонтерства та партнерства, на єдності цінностей та прийнятті найскладніших викликів там, де всі вже опустили руки. БФ «Кран» веде свою благодійну діяльність у партнерстві з НПЦНР «Нодус».
В квітні 2019 БФ «Кран» ініційовано благодійний проект «Будь потужною на 300 W», який створює спільноту 300 активних, небайдужих українських жінок, щоб придбати роботизований апарат для відновлення ходьби – обладнання, яке в руках досвідчених українських медиків допоможе «ставити на ноги» українських вояків на рідній землі, а не закордоном.
Невтомна жінка, тендітна і незламна, своєю невпинною дією дає надію та підтримку багатьом «нескореним» героям України.

Прочитано 534 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Людмила Могила Наталія Комаренко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/