П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 11:12

Анна Зарічна

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ВЛАСНИЦЯ ТУРИСТИЧНОЇ АГЕНЦIЇ «7HEAVEN», ЗАСНОВНИЦЯ ЖIНОЧОЇ СПIЛЬНОТИ SELF MADE GROUP

Вона з гордістю називає себе selfmade woman. Вона відкрила туристичну агенцію «7Heaven», а також створила дружню жіночу спільноту з важливою місією – допомагати нашим українським леді відкривати потенціал та реалізовувати його. Ми із радістю поспілкувались з Анною та ще раз переконались, що в нашій країні є жінки, які своїм прикладом доводять, що сучасна бізнес-леді може не тільки добиватись успіху у кар’єрі, але й виглядати жіночною та тендітною, приділяти увагу близьким людям та загалом вести активне, наповнене яскравими моментами життя!

 

Анна, що для Вас успiх, у чому вiн полягає?
Справжній успіх – це коли слідуєш своїм особистим критеріям успішності. Для мене – це баланс між роботою і відпочинком, між «треба» і «хочу», повна гармонія із самою собою.

Якi якостi повиннi бути у справжньої жiнки?
На мою думку, справжня жінка – та, що відчуває себе такою. Вона просто є. Здатність любити та дарувати своє тепло – найголовніша якість жінки! Дуже важливо в сучасному світі не забувати про істинне наше призначення… Жінка – це берегиня та душа сім’ї, в незалежності від соціального статусу.

Що на даний момент надихає Вас?
Натхнення я черпаю в кожній хвилині свого життя. Люблю переглядати фільми про великих жінок, читати класичну і мотивуючу літературу, пізнавати нові культури. Вважаю, що кожна жінка повинна бути музою, яка дарує відчуття душевного підйому.

Назвiть принципи, якими Ви керуєтесь у своїх дiях?
Практичність, розрахунок, порядність та вірність своїй цілі.

Що допомагає витримувати велику конкуренцiю у професiї?
Як на мене, час, в якому ми живемо, є епохою тотальної конкуренції. Навіть влада, гроші і соціальне положення не оберігають тебе від необхідності боротися за місце під сонцем. В цьому немає нічого поганого, адже завдяки конкуренції з’являються сильні особистості. Вижити в цій жорстокій гонці – завдання number one. Прагнення до досконалості має виражатися не тільки в роботі над самим собою, але і в справах. Сенс у тому, щоб виконувати свої обов’язки якісно. Якщо взявся за роботу, то роби її ідеально.

Якою, на Ваш погляд, повинна бути сучасна українка?
Незалежною. По-перше, від думки оточуючих та обставин. Сучасна українка з успіхом повинна поєднувати кар’єру і турботу про сім’ю, а також бути соціально активною, розвиватися і вдосконалюватися як особистість.

Можете порадити нашим читачам, як не сходити зi свого шляху i не пiддаватися всiм невдачам?
Раджу ризикувати, нікого не слухати й чинити так, як підказує серце. Як кажуть: «Коли страшно стрибати, саме тоді і слід здійснювати стрибок. Інакше ризикуєш все життя простояти на місці!». І не хвилюйтесь… Місця під сонцем вистачить усім!

Прочитано 1140 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/