Середа, 24-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 11:10

Олена Мухригіна

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

БIЗНЕС-ЛЕДI

Вона є економістом та астропсихологом, а ще має великі досягнення у сфері туризму та торгівлі. Захоплені її баченням успіху та життєвими принципами, ми із радістю поспілкувались із Оленою та поставили їй питання, які сьогодні актуальні для сучасних українок. Про успіх, натхнення та інше…

Що для Вас значить успiх?
Думаю, що успіх означає радість, щастя, душевну рівновагу при внутрішній стабільності. Успіх – це коли шлях до досягнення мети дарує відчуття успіху, а людина транслює щирість та простоту, коли вона свої завдання вирішує з легкістю і внутрішньою радістю. Я вважаю, що успіх кожної людини полягає у її характері та емоційному інтелекті, у занятті своєю улюбленої справою, яка приносить задоволення та позитив.

Як витримати конкуренцiю?
Постійне навчання, вдосконалення техніки в роботі, підвищення якості твоєї послуги, регулярне вивчення попиту на ринку, новизна продукції та згуртована команда – те, що допомагає бути успішним та не звертати увагу на конкурентів.

Що Вас надихає?
Любов до своєї улюбленої справи. Вона перетворює роботу на покликання, допомагає у щоденній праці, робить день яскравим, емоційним та радісним. Я дуже чуйно підходжу до всіх дрібничок, які наповнені теплом та світлом. Тільки з любові можна створити щось варте уваги.

Принципи, якими Ви користуєтесь у роботi та життi?
Завжди навчатися, набиратися досвіду, серйозно ставитись до своїх мрій, прислуховуватися до себе та робити кожну справу так, як сама вважаю потрібним. Ще важливо бути послідовним, мудрим та виділяти час для відновлення сил, робити те, що любиш.

Якою повинна бути справжня жiнка?
Люблячою. Здатність любити, дарувати своє тепло та ніжність – це те, що характеризує справжню жінку, не зважаючи на її статус. А ще вона повинна вміти прощати помилки, причому не тільки чужі, але і свої. Справжня жінка має бути також жіночною, тобто виглядати та вести себе відповідно. А ще мудрою, щоб дивитися вглиб людини і бачити суть речей. Справжня жінка – хороший психолог. Але головне – вона вміє бути слабкою, але тільки поруч зі своїм чоловіком. Врешті решт, справжня жінка має бути різною.

Хто така справжня українка?
Вона – багатогранна, мудра, освічена, добра, охайна, дбайлива та вміє любити і надихати.

Що можете побажати нашим читачам, як йти своїм шляхом та не звертати уваги на невдачi?
Завжди потрібно вірити в себе, любити свою справу, бути впевненим, щирим, добрим. Ми всі вчимося, неможливо робити завжди все вірно, але потрібно визнавати помилки і намагатися їх виправляти. Бажаю всім читачам добра, миру, позитивного настрою і щирих емоцій.

Прочитано 808 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Анна Зарічна Ольга Черній »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/