П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 10:11

Наталія Карук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Мені найбільше хочеться, щоб люди не боялися робити сміливі вчинки! Коли тобі хтось каже, що не вийде – не слухай! Роби своє Діло!»

Успішний модельєр одягу для жінок та власниця бренду «KARUK» уже понад 20 років створює ексклюзивні речі для жінок. Наталія неодноразово представляла своїми роботами Україну за кордоном, а зовсім недавно модельєр презентувала лінію одягу pret-a-porter весна-2019. Найближчим часом Наталія планує зробити інтернет-магазин, в якому вона представить продукцію як свого власного бренду «KARUK», так і одяг інших дизайнерів, які виявили бажання співпрацювати, розвиватися і продавати свої речі по всьому світу. «Разом – ми сила!» – каже вона, чим мотивує на партнерство, а не на конкуренцію. Захоплює і те, що Наталія Карук не тільки успішно само реалізується, але й впевнена, що її справа допоможе залучити громадськість до різного роду проблем. Саме з цієї причини вона створила проект «Намалюй Мені завтра», в якому взяли участь жінки, що борються з онкологічними захворюваннями. Проект об’єднав багатьох людей, отримав величезну кількість відгуків в серцях людей і виявився дуже затребуваним. Зовсім скоро вона планує новий етап проекту, головними учасниками якого будуть художники та хворі на онкологію діти, очима яких, вважає Наталія, можна побачити красу і яскравість нашого світу.

 

Прочитано 569 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Мар'яна Назарчук Надія Кулик »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/