П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 10:07

Надія Кулик

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ВЛАСНИЦЯ БРЕНДУ LA LINEA BY KULIK AND TSARIK

Ця прекрасна українка, яка є власницею та однією з дизайнерок українського бренду жіночого одягу LA LINEA  by Kulik and Tsarik, не тільки створює прекрасні наряди, але й вміє красиво говорити про свій бізнес, правила життя та конкурентів. Поспілкувавшись з Надією Кулик, наша редакція отримала велику порцію гарних емоцій, корисних порад та натхнення.

 

Розкажiть про фiлософiю свого бренду. В чому його суть?
Бренд LA LINEA – це історія про жіночность, грацію та звабливість. Мій одяг присвячується жінкам, які йдуть до свого особистого успіху щодня і цінують свій час. LA LINEA – це універсальність та висока якість!

Яким був старт вашого бiзнесу?
Мій бізнес розпочався з мрії... Я завжди хотіла мати красиве жіноче хобі. Створення одягу – саме така діяльність. В один момент вирішила, що прийшов час робити рішучі кроки до втілення моїх ідей у життя. Таким чином, хобі переросло у бізнес.

Що на даний момент надихає вас? Де ви берете ресурс?
В першу чергу, мене надихають люди – їх красиві історії життя, досягнення цілей. Любов – ще один ресурс, де я черпаю натхнення. Що може бути більш надихаючим, ніж красиві успішні жінки і закохані у них чоловіки?

Що допомагає вам витримувати велику конкуренцiю?
Конкурентів я поважаю, бо незважаючи на «гонку за першістю», усі ми один для одного – стимул бути кращими. Конкуренти – мої вчителі, деякі з них – друзі і підтримка. Але, звичайно, без віри у себе і у свою справу бути на хвилі дуже важко, тому треба обов’язково бути закоханим у те, що ти робиш.

Назвiть принципи, якими ви керуєтесь у своїй професiї та життi?
Я маю три головні правила. Перше – відноситись до оточуючих тебе людей так, як би тобі хотілось, щоб відносились до тебе. Справедливий бумеранг ніхто не відміняв! Це стосується абсолютно усіх сфер життя: любові, роботи, життя у цілому. Другий принцип – якщо сьогодні в тебе є можливість навчитись чомусь новому, то йди вперед! Не проґавити свій шанс – справжній талант. Третє правило – щиро любити і завжди вірити в те, що робиш, не дозволяючи собі здаватись. Одна з моїх улюблених цитат Томаса Едісона про це і говорить: «Наша найбільша слабкість в тому, що ми опускаємо руки. Найбільш певний шлях до успіху – спробувати ще один раз».

Порадьте нашим читачам, як йти впевнено своїм шляхом та не звертати увагу на поганi моменти в життi?

Закрийте очі і уявіть те, що приносить вам справжнє задоволення. Уявили? Тоді вперед! Дозвольте собі бути собою і повірити в свою мрію. Робіть, думайте, навчайтесь та не звертайте, навіть якщо є привід, зі своєї власної дороги. Якщо знаєш точно, чого хочеш, невдачі є лише корисним досвідом і приємним бонусом у вашому майбутньому успіху!

 

 

Прочитано 1899 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Наталія Карук Карина Кучер »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/