Субота, 20-е Квітня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 12:46

Ольга Труфанова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ГОЛОВНИЙ ВИКОНАВЧИЙ ДИРЕКТОР ПРОДАКШН-КОМПАНIЇ «IVORY FILMS»

Вона отримала освіту в «IE Business School Madrid», а зараз є головним виконавчим директором (Chief Executive Officer – CEO) продакшн-компанії «IVORY films». Ольга стояла у витоків поліструктурної організації, затребуваної на ринку телеіндустрії. Зараз продакшн виробляє програму «Говорить Україна», проект журналістських розслідувань «Контролер»,  скріптед-реаліті «Історія одного злочину», розпочав серіальне виробництво, що набирає обертів. Редакція із задоволенням поспілкувалась із Ольгою та дізналась, як вона досягла такого успіху і де бере натхнення.

 

Розкажiть про Ваш проект. Чим Ви найбiльше пишаєтесь?
Наш великий молодіжний енергійний і креативний колектив ось уже сьомий рік невпинно творить, і його творчість неодноразово (п’ять разів!) відзначалась головною телевізійною нагородою України — «Телетріумф». Це є справжнім професійним успіхом! Дуже приємно, що я стояла у витоків створення компанії «IVORY films» і до сих пір ця діяльність – те, чим я живу, у що вірю і що мене радує і надихає.

Якi головнi принципи у роботi, котрими Ви користуєтесь кожного дня?
Для результативної роботи дуже важливо фільтрувати потік інформації. Відсікати непотрібне і виокремлювати корисне. У числі найбільш важливих принципів – доводити почате до результату і вірити в людей, з якими працюєш.

Конкуренцiя для Вас є важливою?
Конкуренція не повинна лякати. Навпаки, вона стимулює до активних дій, пошуку свіжих ідей, до постійного творчого зростання.


Що для Вас означає успiх?
Для мене успіх – це результат праці. Я – перфекціоніст. Можу кілька разів переробляти роботу, поки не доб’юся саме того результату, який вважаю прийнятним. Творчий процес не буває простим, але, коли мету досягнуто – це момент найвищого задоволення.

Що Вас надихає?
Час зараз стрімкий. Інформаційне навантаження велике, тому кожному треба перезавантажуватись час від часу. Мене підживлює спілкування з друзями, з сім’єю, з дочкою, якій чотирнадцять років, і вона вже цікава цілеспрямована особистість, яка серйозно займається футболом та має дуже неординарні погляди на життя. Також мені подобається вивчати нові місця, хоча часу для поїздок обмаль.

Порадьте нашим читачам, як йти своїм шляхом та не звертати уваги на невдачi?
Насправді, невдачі – це свого роду тест, перевірка наших здібностей і можливостей. Так до них і треба ставитися: якщо щось не вдалося – збільшити зусилля, удосконалити навички та знання. Головне – робити висновки і не опускати рук. Як казав Оскар Уайльд: «Те, що нам іноді здається суворим випробуванням, може обернутися несподіваною удачею».

Прочитано 1036 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Юлія Бурковська Катерина Бужинська »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/