П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 12:43

Катерина Бужинська

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

НАРОДНА АРТИСТКА УКРАЇНИ

Народна артистка України Катерина Бужинська – одна з багатьох зірок шоу-бізнесу, які пишаються своїм українським походженням, і всіляко підтримують українське суспільство та українську культуру. Завдяки наполегливій праці та нестримному бажанню дарувати людям усмішки, вона не втомлюється працювати,  виховує трьох дітей та все ж не полишає творчих та суспільних задумів.

 

Якою, на ваш погляд, повинна бути сучасна жiнка?
Сучасна жінка – це успішна жінка. Сучасна жінка – це не просто роль, праця або гра, до якої можна грунтовно підготуватися. Це цілий світ, де живе гармонія і воля, краса і розум, любов і мудрість. Жінка, перш за все, повинна залишатися жінкою, люблячою матір’ю і дружиною.

Катерино, що для Вас означа бути українкою?
Я – українка, я з України! Завжди з гордістю кажу, коли за кордоном запитують з якої я країни. Це моя Батьківщина, мій рідний дім. Коли я представляла нашу країну на міжнародних конкурсах і фестивалях, про Україну в той час мало хто знав. Для мене було важливо донести, що українці – це нація, що Україна – це окрема держава. І я домоглася свого – в Італії прозвучала українська пісня, а діаспоряни плакали, почувши рідну мову. Я патріот своєї держави, у мене багато пісень про Україну, яким вже понад 15 років.

Як ви ставитеся до суспiльно-полiтичної ситуацi та до загалом всiх ситуацiй в Українi? Може ви знаєте, як українцям залишатися позитивними, незважаючи на всi цi негаразди?
Мені здається, що останні роки стали неймовірно знаковими для нашої країни й переломними у житті багатьох українців. Найболючіша проблема в Україні для чесних людей – це відсутність коштів. Багато українців потребують допомоги а ми, нажаль, не можемо всім допомогти.
Складна політична ситуація об’єднала людей і ми, нарешті, почали дивитися на багато речей інакше. Вважаю, що найважливіша наша зброя – єдність! Ми повинні на власному прикладі мотивувати одне одного до позитивного руху вперед. Нам потрібно вірити в краще, накопичувати силу свого терпіння та віри, адже чорна смуга буває злітною! І якщо кожен буде працювати на благо країни, однозначно, перемога за нами.

Подiлiться, будь ласка, з читачками Ukrainian people секретами сучасної успiшної мами.
Батьки, прислухайтеся до своїх дітей, частіше розмовляйте, розповідайте та пояснюйте суть заборон і обмежень. Дітям потрібна увага, любов та відчуття, що їх підтримують, не обрізають крила. У дитини повинно бути дитинство. Вірте в свою дитину. Знайте, ваша віра в її сили допомагає її бути успішною. Говоріть дитині про те, що ви її любите!

Прочитано 681 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Ольга Труфанова Олена Бадюк »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/