Вівторок, 19-е Березня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:17

Анастасія Лежаніна

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Анастасія – юна модель та актриса. Вона переконана, що для успіху потрібен постійний саморозвиток. Наша героїня навчається в IT-школі та міжнародній школі англійської мови, а у вільний часопановує пілатес, гру на гітарі та барабанах.

 

Настя багато працює над собою і вже має багато нагород та перемог у різних сферах діяльності. Вона зіграла в дев’яти українських короткометражних художніх фільмах для дітей, отримала диплом актора. Маленька зірочка має численні дипломи 1 ступеня в багатьох міжнародних олімпіадах із різних шкільних предметів, брала участь у Всеукраїнській математичній школі при КНУ ім. Тараса Шевченка для талановитих дітей.

Як зізнається Анастасія, найвагоміші досягнення для неї – участь у міжнародному талант-шоу WorldFolkVisionItalia 2019 в Італії, в командній постановці «Квіти української душі» FlowersofUkrainiansoul; отримання на Міжнародному кінофорумі «Байки 2019» своєї першої нагороди «Ніка», а у 2020 році – «Оскар» за кращу акторську гру; участь у FasionJuniorWeekSpring 2019, на якому представляла колекцію ТinyLook; 3 місце на Міжнародному вокальному конкурсі AEDAEUROPAInternationalFestival в Угорщині. Анастасія отримала дуже багато нагород і посіла перші місця в конкурсах із бальних танців, учасниця численних концертів – інструментальних (зокрема, з гри на фортепіано), вокальних, а також є ведучою-початківцем event-заходів.

Прочитано 271 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/