Субота, 20-е Квітня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 13:10

Валентина Довженко

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)


ТРИЧІ МІНІСТР УКРАЇНИ У СПРАВАХ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ, ПЕРША ЖІНКА-МЕР В УКРАЇНІ

«Головною складовою щасливого життя повинні залишатися єдність поколінь, високі моральні принципи та християнські цінності», – вважає Валентина Довженко тричі міністр України у справах сім’ї, дітей та молоді.
«На мій погляд, ми живемо у непростий, дуже тривожний, але цікавий час. Відкритість та широкі можливості є його ознаками. Особливо для нашої країни – це час випробувань на міцність, згуртованість, єдність. Важливим також є збереження національних традицій та цінностей попередніх поколінь. Це час бурхливого розвитку, жорсткої конкуренції, політичного протистояння і, на мою думку, дефіциту жіночої позиції та участі у прийнятті важливих рішень, як глобальних, так і локальних, навіть у кожній сім’ї. Приємно зазначити, що все більше жінок сьогодні отримують народну довіру працювати у владі. Це надзвичайно позитивно. Саме жіночий погляд, особливо на суспільні проблеми, дозволяє вирішувати їх більш ефективно та досягати позитивного результату. Об’єднання у владі чоловіків та жінок створюють умови для прийняття хороших рішень. Тим більше, хто у сім’ї приймає рішення? Звичайно, тато. Як мамо скаже, так тато і зробить... Це жарт... але, небезпідставний», – розповідає в інтерв’ю для журналу Валентина Іванівна. Також вона вважає що саме родина має велике значення для кожної людини, це й опора, підтримка, джерело натхнення, можливість знайти продовження у своїх дітях, онуках, живити свій багатовіковий родовід
Валентина Іванівна бажає кожному українцю впевнено йти до своєї мети, бути небайдужими до людей та поважати їх, наполегливо працювати, вірити у свої сили, любити рідну землю та разом будувати сильну Україну.

Прочитано 521 разів Останнє редагування Вівторок, 23 листопада 2021 13:16
Ukrainian People

Автор

Схожі матеріали (за тегом)

Детальніше в цій категорії: « Марина Кінах Наталія Валевська »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/