Четвер, 25-е Квітня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 10:20

Володимир Кравчук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Кожен день – це новий початок!

Здавалося б, щасливе розмірене життя, кар’єрний успіх – це усе, що потрібно людині. Однак наш наступний герой, Володимир Кравчук, повністю заперечив цей факт своєю діяльністю. За його плечима – досвід директорства та управління 8000 співробітниками, понад десяток ТОП-позицій у великих міжнародних компаніях. І при цьому останні 5 років Володимир пише власні книги та допомагає лікувати душі іншим як психолог. Тому що справа до душі завжди приносить успіх і байдуже, коли ти знаходиш шлях до неї. За словами нашого героя, істинне призначення завжди наздоганяє людину, тому чинити опір немає сенсу.
Автор ряду психологічних книг – «Високий Тон» та «Тональності Любові», Володимир також показує ще одну сторону життя, яка лікує душу – поезію. Йому вдалося створити збірку віршів «Віршотерапія», яка завдяки вдало підібраним словам може змінити мислення уже після прочитання перших сторінок. Крім того до видання вже готується його збірка психологічних казок для дітей «Райдуга і слоненя», в процесі написання роман «З янголом на плечі».
Психолог впевнений, його головне досягнення – люди, які змогли змінити ставлення до життя, а, отже, і саме життя. Володимир радить: перш за все варто почати любити себе та наповнювати серця інших цією любов’ю. «Врешті, кожному слід зрозуміти власні тональності та почати жити життям, яке успішним буде лише у гармонії з самим собою» – додає він.

Прочитано 411 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Ека Капанадзе Тетяна Охріменко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/