Субота, 27-е Квітня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 10:20

Тетяна Охріменко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Удача любить сильних, а успіх – працьовитих!

Щасливі сяючі очі цієї жінки, коли мова йдеться про живопис, розповідає більше ніж усі нагороди. Знайомтеся – Тетяна Охріменко, художниця живописець, роботи якої є справжнім українським надбанням. Власниця десятків нагород та почесних премій, виставок в Україні та за її межами скромно відзначає: «Коли переді мною постав вибір майбутнього, без вагань обрала живопис». А всесвітнє визнання художниці свідчить, що недарма. Окрім цього, Тетяна Миколаївна уже протягом 18 років очолює мистецьку школу, де ділиться своїм талантом із маленькими дітьми. Її учні стали гідними послідовниками героїні – ось уже близько десятка персональних виставок юних митців радують око поціновувачів прекрасного. «Що може виховати краще, ніж щось красиве? Тільки щось красиве, зроблене власноруч», – без вагань додає жінка, котра надзвичайно пишається своїми вихованцями. Та зізнається, що вони – її натхнення та мотивації творити більше.
Героїня при цьому зазначає, що повністю щаслива, адже вибрала ту професію, яка і називається мудрим словом «покликання».
Насамкінець, Тетяна радить прислухатися до себе та своїх бажань та завжди торувати власний шлях до мрії. Вона впевнена, що успіх – це результати в тій сфері, які любиш. Саме тому найкраща порада, на її думку, – скоріше визначитися із бажаннями та впевнено йти до результату.

Прочитано 278 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Володимир Кравчук Юлія Сак »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/