П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 08:43

Карина Кучер

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Єдине, що дійсно страшно – втратити свою індивідуальність

 

Карина Кучер – неймовірно талановита, творча та ніжна жінка, власниця власного бренду аксесуарів, напрочуд чудова мама та дружина. На запитання про те, як встигнути все та при цьому не вигорати, вона відповідає – «Якщо ти несеш у світ любов до того, ким ти є та що робиш – обирати не доведеться, усе вийде саме собою».
Про вибір своєї діяльності Карина ніколи не роздумувала – все сталося саме собою, при тому любов до дизайну та пошиття речей вона мала змалечку. «Головна мета моїх аксесуарів – показати індивідуальність та особливість господині цієї речі», – говорить наша героїня. При цьому, кожен створений виріб – унікальний та ніколи не повторюється.
«Я можу написати надзвичайно довгий список досягнень у дизайнерстві, але головним залишиться лише одне – моя родина». Мама двох дітей та дизайнерка переконана, що головне у вихованні – свобода вибору: «Діти – не солдати, вони не повинні слідувати моїм мріям», – розповідає Карина.
За її словами, успіх – це робити із задоволенням справу, яка буде так само приносити користь іншим. Лише в стані щастя можливо розширити свої кордони та можливості, при цьому зберігаючи гармонію. А для цього варто не тільки отримувати нагороди й відзнаки, просуватися у кар’єрі, а й зберігати теплі сімейні стосунки, які будуть підживлювати енергію.

Прочитано 293 разів Останнє редагування Вівторок, 23 листопада 2021 08:52
Ukrainian People

Автор

Схожі матеріали (за тегом)

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/