Субота, 20-е Квітня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 08:43

Володимир Прочуханов

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Якщо у тебе є підтримка –
здолати можна абсолютно все!


«Головним досягненням щиро вважаю сім’ю» – розповідає Володимир Прочуханов, чоловік, який одночасно зміг побудувати міцні професійні та родинні стосунки. Він – працівник швидкої невідкладної допомоги, також є власником мережі квіткових магазинів в Ужгороді. Щодня вони дарують посмішки та радість десяткам жінок, котрі отримують неймовірно розкішні букети.

Завдяки своїй працьовитості та завзятості йому вдалося досягти успіху та однаково залишитися чуйним, справедливим чоловіком та батьком, якого дуже поважають у родинному колі. За його словами, сучасні діти мають багато можливостей для розвитку та можуть голосно «заявити про себе» завдяки соцмережам. «Дуже важливо знайти баланс між користю сучасних технологій та подарувати дітям справжнє дитинство, а не «як у Інстаграмі»» – розповідає він.

Головними цінностями у своїй сім’ї він вважає людяність, доброту, вміння вислухати когось та бути навзаєм почутим. На його думку, діти, яким з дитинства «прищеплюють» повагу до себе та інших, зможуть стати успішними та не втратити у собі людину. «Ми віддаємо нашим дітям усе найкраще, навіть те, чого не було у нас», – розповідає Володимир та додає: відчуває постійну вдячність за те, що робить.

Незважаючи на велику різницю у віці дітей, йому з дружиною вдалося налагодити зв’язок найменшої доньки із старшим сином. Хлопець, який уже почав шукати дорогу у житті, не забуває про маленьку сестру та намагається стати прикладом та «міцним плечем» у важкі хвилини. А щасливий тато радо зазначає, що його успіх – це насамперед успіх його сім’ї.

Прочитано 232 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Ірина Височан Карина Кучер »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/