П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 09:20

Надія Кирпиченко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Вкладати серце у те, що робиш – це запорука будь-якого успіху!

«Ми народжуємося звичайними, однак кожен – із власною особливістю» – вважає директорка Херсонського закладу дошкільної освіти №41 комбінованого типу Херсонської міської ради, Надія Кирпиченко. Своїм головний досягненням вона щиро вважає те, що змогла, попри молодий вік та материнство, почати успішну діяльність, пов’язану із допомогою та навчанням дітей із особливими освітніми потребами.
Власниця трьох вищих освіт, наша героїня ще на початку роботи поставила собі велику ціль – створити кращий заклад дошкільної освіти у місті. При цьому не зовнішніми показниками, а якістю освіти та вихованням малюків. «Варто розуміти, кожна дитина – індивідуальна, саме тому потребує особливого підходу», – розповідає Надія.
За її словами, бути керівником – складно, однак їй вдається вдало поєднувати соціальне, особисте та професійне життя. До того ж горизонти діяльності Надії вражають: співпраця з міжнародними організаціями, активна участь у соціальному та політичному житті та благодійність – невід’ємні аспекти її життя.
Також директорка наголошує: «Дошкільний заклад – це перша сходинка до формування особистості людини, її фундамент. Тому варто підходити до цього дуже відповідально». При цьому вона радить усім батькам, які виховують підростаюче покоління, вкладати у своїх дітей постулат: «Оособливі малюки – такі ж звичайні, однак зі своєю «родзинкою». «Несіть у світ любов, вкладайте у нащадків повагу та толерантність, жагу до прекрасного – і жити у цьому світі стане трошки щасливіше», – ділиться своїми роздумами Надія.

Прочитано 248 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Карина Кучер Наталія Федунова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/