П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Середа, 18 грудня 2019 14:36

Наталія Ковалко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З самого дитинства  я мала загострене почуття справедливості!

 

Учений, адвокат, медіатор та національний експерт міжнародних проектів Наталія Ковалко вважає головним досягненням у житті своїх дітей – доньку Євгенію та сина Веніаміна.
Працюючи у різних напрямках, вона має можливість працювати і в різних «ролях». Як викладач, Наталія є провідником для своїх учнів та із радістю допомагає їм розкрити творчий потенціал. «Для мене важливо зробити для них важкі речі легкими та водночас надати необхідний інструментарій, що допоможе їм розвинути особистість!» – ділиться вона. Як практик, адвокат та бізнес-медіатор, яким вона є вже 18 років, Наталія займається захистом людей та їх бізнесу. До речі, ця діяльність надихнула її на здобуття освіти психолога та опанування професії медіатора. Сьогодні вона є сертифікованим бізнес-медіатором, який допомагає людям розпізнавати свої потреби та інтереси.
Ще однією вагомою частиною життя Наталії є громадська діяльність. «Не можна стояти на місці. Кожен із нас несе відповідальність за зміни у країні!» – ділиться вона та додає, що саме це бажання підштовхнуло її стати фундатором Всеукраїнського інноваційного руху юристів «ВІРЮ».
Наталія вірить, що успіх не повинен базуватись лише на принципі здійснення мрій. Головне – це коли плоди діяльності вагомі та робляться на благо всьому суспільству. А ще вона любить фразу Вінстона Черчилля: «Успіх – ще не крапка, невдача – це ще не кінець: єдине, що має значення, – це мужність продовжувати боротьбу!». Наталія радить всім додавати світу трохи порядку та сенсу. Це її кредо та головний секрет успіху!

Прочитано 434 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Ольга Русева Олександр Гришаков »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/