П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Середа, 06 лютого 2019 14:40

Таісія Руда

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Треба прививати дітям любов до книги, тварин, бажання вчитися, аналізувати, дивитися на крок вперед! Бути їм гарним прикладом та джерелом натхнення!»


Щаслива мама двох донечок, любляча дружина та успішний керівник своєї справи. Таісія вважає, що кожне життя – унікальна історія, тому до виховання ставиться дуже творчо. Вона завжди чогось прагнула. Гра на фортепіано, написання картин, керування автомобілем, катання на сноуборді, ходіння на лижах, створення власної справи, міцна сім’я, пізнання себе – Таісія з радістю втілює у життя свої щирі бажання та розкриває внутрішній потенціал. Кожен день життя вона вважає днем можливостей. Зараз, займаючись виготовленням декору з дерева та креативними фанерними подарунками (master-plywood.com.ua), наша героїня не тільки реалізує себе, але й радіє, що приносить людям море щастя та позитиву! До того ж, вона постійно відвідує семінари, тренінги, присвячені розвитку бізнесу та особистості. Таісія вважає, що, дивлячись на неї та на її чоловіка Володимира, їх доньки також надихаються на успіх та щастя. І це дійсно так. Влада і Вероніка дуже творчі та цілеспрямовані дівчата і одночасно розвиваються у різних сферах. Конкурси та фестивалі, на яких дівчата не один раз отримували призи є цьому доказом.

Прочитано 788 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Анна Коршунова Олена Королех »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/