П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
Середа, 06 лютого 2019 14:36

Ірина Омероглу

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Ми,  як батьки, повинні постійно слідкувати за своїми вчинками, реакціями та емоціями, адже, насамперед, ми є взірцем для дітей, і скільки б не повчали, вони копіюють нас самих!»


Віддаватись тому, що робиш, повністю – її кредо. Будь це робота, хобі чи виховання доньки Меліси. Ірина Омероглу вірить, що успіх – це не тільки твої заслуги, а і емоції, які ти транслюєш у світ. Ірина займається готельним бізнесом не один рік і дуже захоплена своєю справою. Але, робота роботою, а родина – на першому місці. Саме тому, в свій час вона розставила пріоритети та частково делегувала управління свого бізнесу, щоб мати змогу приділяти більшу увагу сім’ї. Хоча про себе Ірина також не забуває, і зараз паралельно з кар’єрою та родиною встигає навчатись ресторанній справі. Не дивно, що з таким підходом до життя, і донька Ірини, якій зараз всього 9 років, також має великий потенціал. Меліса – модель, поліглот та телеведуча та постійно приймає участь у конкурсах краси, благочинних акціях, соціальних проектах та фотосесіях. Дівчинка встигає усюди! І це однозначно заслуга її мами, котра змалку прищеплювала своїй доньці бажання розвиватись. Найголовнішим секретом успіху виховання Ірина вважає емоційний стан батьків.

Прочитано 874 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Олена Королех Надія Майданович »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/