П'ятниця, 19-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 11:17

Юлія Кудактіна

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР АГЕНЦIЇ ПОДОРОЖЕЙ «МАНДАРИН».

Яскрава успішна жінка, мама двох дітей та генеральний директор агенції подорожей «Мандарин» знає, як зробити незабутнім відпочинок, досягти успіху та при цьому приділяти час близьким людям. Редакція з великим задоволенням дізналась, в чому секрет успіху Юлії та як їй вдалося піднести на новий рівень туристичні пропозиції на українському ринку.

Де бере початок нинi вiдомий «Мандарин»? Ви завжди прагнули подорожувати?
Так. Ще із студентських років любила це. Навчаючись в університеті, всі вільні кошти витрачала на подорожі. Коли постало питання, чим займатись по життю, вирішила – однозначно туризм! Так і з’явилася ідея створити агенцію. Перший офіс «Мандарину» відкрила у Черкасах. Зараз головне відділення знаходиться у Києві.

Яка фiшка вашої агенцiї?
Пропонувати людям нетривіальний відпочинок! З самого початку створення «Мандарину» ми взяли курс на нестандартні підігнані під кожного клієнта тури та взаємодію із великими компаніями та VIP-клієнтами. Паралельно з цим із командою проходимо свій шлях апгрейду у сфері туризму: подорожуємо, здобуваємо партнерську базу, виробляємо індивідуальну стратегію.

Чому ви вчите свiй колектив?
Наша професія передбачає тримати руку на пульсі двадцять чотири години на добу. Завжди може щось трапитись: хтось захворів, хтось вчасно не відлетів та інше. Вчу своїх менеджерів, що кожна проблема має рішення. Вони це підтримують, тому, коли я відлучаюсь, можу бути спокійна – команда у разі критичної ситуації справиться. А щоб колектив мав натхнення, регулярно відправляю своїх менеджерів у тури.

Конкуренцiя для вас має значення?
Туристична сфера – ніша, де всі конкуренти и не конкуренти одночасно. У кожної агенції – свій напрямок і коло клієнтів. Головне – дивувати та поважати людей. В «Мандарині» ми однаково почесно відносимося як до пенсіонера, який перший раз в житті хоче відпочити за кордоном, так і до великих груп відомих компаній.

Що є успiхом особисто для вас?
Бути першою у своїй професії. Наприклад, коли робилися перші туристичні візити у Занзібар, я туди одразу ж полетіла. Чи, коли в нашій країні вперше відбувся конкурс Miss Travel Ukraine. Я обов’язково прийняла в ньому участь. Фінал конкурсу пройшов у Дубаї. Серед тисячі робітниць туризму я увійшла до двадцятки фіналісток. Щодо фінансової сторони, вона має значення, але не є пріоритетом. Куди приємнішим є факт, що я маю багато знайомих та партнерів, повагу та своє місце під сонцем, яке дозволяє мені, наприклад, влаштовувати благодійні заходи та допомагати іншим.

Назвiть головну якiсть справжньої жiнки?
Впевненість у собі. Будь вона бізнесвумен, політик, художник чи домогосподарка, головне – відчувати свою природу!

Порадьте нашим читачам, як не звертати з вибраного шляху та добиватись шикарних результатiв?
Оберіть свій шлях. Не кожен повинен бути бізнесменом, актором чи космонавтом. Робіть те, що вам подобається, творчо, натхненно та на повну силу!

Ген.директор Туристистичного Агентства «Мандарин»
м.Киїїв ул.Зарiчна 3А ЖК «Зарiчний»
066-2-333-444
м.Черкаси бул.Шевченка 266 оф.409
050-441-74-04

 

Прочитано 634 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/