Четвер, 25-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 10:44

Оксана Негода

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ГОЛОВНИЙ БУХГАЛТЕР ТОВ «НОКIАН ШИНА», НАГОРОДЖЕНА DIPLOMA IN INTERNATIONAL FINANCIAL REPORTING (ACCA) ТА ДИПЛОМОМ СIМА «УПРАВЛIННЯ ЕФЕКТИВНIСТЮ БIЗНЕСУ».

Головний бухгалтер ТОВ «Нокіан Шина», успішна українка, мама двох дітей та просто справжня жінка із внутрішнім стрижнем, яка вважає, що для того, щоб у своїй сфері бути на коні, треба постійно підвищувати свій професіональний рівень і прагнути більшого. Редакція журналу із великим задоволенням поспілкувалась з Оксаною та дізналась секрети її успіху.

 

Ви завжди мрiяли працювати у сферi фiнансiв?
Ще з дитинства. Коли я була маленькою, мене дуже надихала моя хресна мати, яка працювала бухгалтером. Дивлячись на неї, я уявляла як так само у майбутньому стану діловою жінкою, що вирішує серйозні питання. Інша моя дитяча мрія – стати моделлю та підкорити світові подіуми. Цього не сталося, але я не засмучена, адже зараз моделінгом займається моя донька Софія. Їй лише тринадцять років, але вона вже встигла не раз з’явитись на обкладинках українських та зарубіжних видань. У вільний від роботи час я «підпрацьовую» у неї продюсером.

Чи вiдчуваєте конкуренцiю? Як ставитесь до неї?
Так, вона є. Але, я вважаю, кожен займає своє місце. Хтось займається податками, інший – рахує, а третій, як я – у постійному бажанні зайняти більш високу посаду.

Яку найважливiшу якiсть треба мати, щоб працювати в фiнансовiй сферi?
Стресотійкість! Люди, з якими я перетинаюсь по службовим обов’язкам, не завжди перебувають у позитивному настрої. Іноді зустрічається негатив, з яким треба вміти працювати. Будувати міцні позитивні стосунки в нашій сфері – необхідна складова!

Ваш особистий секрет професiйного зросту?
Я постійно підвищую свій професіоналізм, регулярно відвідуючи майстер-класи та курси. Наразі маю диплом СІМА «Управління ефективністю бізнесу», а також Diploma in International Financial Reporting (ACCA). Ще вчуся по програмі МВА у Львівській школі управлінців бізнесу.

Чи залишається час на вiдпочинок?
Так! Я регулярно подорожую. Катаюсь на лижах, їм смачні національні страви, милуюся іншими культурами. Подорожі – ідеальний відпочинок для мене!

А де ще берете натхнення?
Мене дуже наповнюють позитивом мої діти. А ще кожного дня дивують. Наприклад, син Владислав, якому зараз шістнадцять, заявив нещодавно, що хоче стати кіберспортсменом. А Софійка, у котрої, як я вже говорила, вже доволі успішна модельна кар’єра, замислюється над професією ведучої. Отакі в мене ресурси для натхнення! Їх ідеї окриляють!

У чому полягає Ваша особиста формула успiху?
Ніколи не здаватись. Будь-які проблеми, які спочатку лякають, можна вирішити.

Порадьте нашим читачам, що треба для реалiзацiї своїх мрiй?
Не стояти на місці. Завжди мати позитивний настрій. Аналізувати помилки. Отримувати задоволення від усього!

Прочитано 767 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Лілія Олейник Юлія Єгоричева »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/