П'ятниця, 19-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 09:46

Наталія Александрова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПСИХОЛОГ, ПАРАПСИХОЛОГ, ТАРОЛОГ, НУМЕРОЛОГ I КОУЧ, ЗАСНОВНИК ПЕРШОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ «ЛЮБОВ У НУМЕРОЛОГIЇ», ЗАСНОВНИК ШКОЛИ ТАРО I НУМЕРОЛОГIЇ «РОЗА ВIТРIВ»

Багаторічна практика у тарології та нумерології, здатність за допомогою свого дару допомагати багатьом людям із різними життєвими ситуаціями, а також особливе багатогранне бачення світу – все це вона! Поспілкувавшись із Наталією Александровою, вся наша редакція наповнилась відчуттям духовного балансу, любові та віри у краще майбутнє.

 

Наталiє, вже понад 10 рокiв Ви займаєтесь своєю справою. За цей час Ви допомогли стiльком людям… Вiдчуваєте їх подяку?
Кожен день отримую листи від тих, кому допомогла в тій чи іншій сфері життя. Коли читаю слова подяки, моє серце наповнюється любов’ю. В такі моменти знову і знову розумію, що роблю реально добре діло!

Ваша професiя передбачає багато самовiддачi. Як Ви вiдновлюєтесь пiсля свох енергетично витратних трудових буднiв? Де берете натхнення?
Мене дуже наповнює природа. Так як я живу в Одесі, то можу хоч кожен день насолоджуватись морем – його силою, ароматом та величчю. Коли я гуляю берегом, слухаю шум води та відчуваю силу хвиль, уявляю, що стихія веде зі мною діалог і надає мені свою чарівну магічну силу для і творення. Море – невичерпне джерело моєї енергії! А ще мене наповнюють відгуки наших рідних і близьких, а також результати учнів моєї школи Таро і нумерології РОЗА ВІТРІВ. Але більш за все мене надихає любов. Це відчуття неможливо пояснити словами. Його можна лише відчути.

Розкажiть про свої життвi принципи, якi допомагають Вам досягати успiху?
Мій головний принцип – постійна робота над собою! А ще – навчатися новому. Також я вважаю, що треба не тільки пізнавати, але й передавати набуті знання іншим. Подібна позиція апріорі приведе до успіху.

Ваше ставлення до конкурентiв?
У мене немає конкурентів. У мене є однодумці. Я є автором нумерологічної системи РОЗА ВІТРІВ та авторської гри Магія ЧАСУ. Вони – поза конкуренцією, бо є унікальними у своєму роді. Коли ти любиш свою справу всім серцем – конкурентів не існує.

Що саме для Вас значить слово «успiх»? У чому суть Вашої персональної формули успiху?
«Шлях подужає той, хто йде, а не той, хто кидає поклажу на півдорозі». Я живу саме за таким принципом – завжди йду вперед! А невдачі слід сприймати як інструменти для відточування своєї майстерності і вдосконалення своїх талантів.

Побажайте нашим читачам, як жити у балансi та не звертати уваги на невдачi?
Любіть. Ростіть в собі щастя кожен день. Шукайте ресурси натхнення. Пам’ятайте, що минуле не можна змінити, але побудувати світле майбутнє – однозначно можливо!

www.rozavetrov.com.ua
099 53 85 517 (viber, telegram)

Прочитано 545 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Ірина Оськіна Катерина Дудікова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/