Вівторок, 23-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 09:33

Ольга Петровська

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Мої професійні знання, вміння і навички спрямовані на те, щоб допомогти клієнтам усвідомити свої справжні цілі і досягти їх максимально екологічним способом.»

 

Клінічний психолог. Сексолог. Психотерапевт. Ведуча семінарів і тренінгів. Член Європейської Асоціації транзактного аналізу (ЄАТА); Член Української Асоціації транзактного аналізу (УАТА); Член Міжнародної Асоціації Інтегративної Психотерапії. Основним напрямком діяльності психолога є як парна, так і індивідуальна психотерапія. У своїй роботі використовує різні техніки та інструменти, які допомагають людині зрозуміти себе в різних  сферах життя. Ольга надає перевагу методу транзактного аналізу. За її  словами, він є більш ефективним і доступним до розуміння клієнта. Крім класичних методів психотерапії, у своїй роботі використовує арт-терапію та проективні методики, такі як метафоричні карти або метод асоціацій, особливу увагу приділяє трансформаційним іграм.

Прочитано 544 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Лідія Калашник Алеся Бивалькевіч »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/