Четвер, 25-е Квітня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 13:07

Марина Осаула

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Почніть робити те, що потрібно. Потім робіть те, що можливо. І ви раптом виявите, що робите неможливе.» – Франциск Ассизький

 

Професійний PR-менеджер із вагомим досвідом; майстер організації івентів будь-якого рівня складності. Понад 8 років успішно працює у сфері шоу-бізнесу. Засновниця та директор Zerkalo Promotion EVENT Agency. Протягом своєї професійної діяльності працювала з музикантом і автором Володимиром Дорошем; співаком Петром Чорним; співачкою СолоХою; шоуменом і співаком Mr. Big Boss; артистом і співаком Гаріком Бірчею (Віталька); продюсером, композитором, автором і виконавцем Олександром Яременко; групою «SELFY», тін-поп-групою «High Up Five»; телеведучою, громадською діячкою, володаркою титулу та корони мiжнародного конкурсу «Мiсiс планета 2018» та титулу «MRS.UKRAINE WORLD-2018»  Анною Горбань та іншими.

Прочитано 1093 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Марина Філіпенко Дует "Анна-Марія" »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/