П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 11:18

Інна Сотнікова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

"Без внутрішньої свободи бути вільною неможливо!"

Інна Сотнікова – явний приклад сумлінної праці над собою. «Досягти чогось великого можна навіть тоді, коли нічого, окрім віри в себе та мрії, не маєш», – вважає наша героїня. Почавши із організації турів Кримом, які свого часу були одними із найуспішніших, вона змогла стати на чолі двох великих торгових центрів сьогодні. У цьому шаленому ритмі успішна бізнесвумен змогла одночасно поєднати в собі силу, котра дуже потрібна їй в роботі, та ніжність, яку щодня віддає своїй сім’ї.
Інна запевняє, щоб стати директором таких масштабів, варто, перш за все, бути прикладом та лідером, якому хочеться слідувати. А для цього дуже важливо зберігати в собі людяність, мудрість та доброту. «Можна багато говорити про уміння керувати, однак в дійсності важливіше бути людиною, на яку хочуть бути схожими. Якій будуть довіряти як собі», – радить вона тим, хто лише починає свій шлях в управлінні.

drtfhrdt.jpg


При цьому наша героїня підкреслює, досягнення вершини неможливе без підтримки родини. «Чоловік завжди був поряд, ми разом чогось прагнемо та досягаємо!», – розповідає Інна та зізнається: поєднання особистого та професійного життя їй дається легко. Бо й те, й інше, створене з великою любов’ю, крок за кроком.
Успіхом, на думку нашої героїні, є шлях, який людина проходить до точки реалізації мрії. При цьому зовсім не має значення, чи хтось вірить у неї – головне вірити самому собі. «Взагалі, зазвичай висот досягають ті, хто не байдужий до світу, не боїться «мати голос»», – переконує Інна. Наостанок вона радить усім, хто прагне успіху, все ж, знайти в собі сили та сміливість протистояти перешкодам. Та в жодному разі не забувати, що усе, що ми робимо – ми маємо робити не тільки для себе, а й для людей навколо нас.

Прочитано 238 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Надія Якименко Дар’я Мельник »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/