П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 11:18

Дар’я Мельник

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

"Наш успіх залежить від того, як ми ставимося до життя."

Вибудувати кар’єру – це непростий шлях. Складно не опустити руки, коли, здається, ти уже спробував усі можливі способи та досі нічого не досягнув. Однак успіх справді любить наполегливих! Про це свідчить історія нашої наступної герої – Дар’ї Мельник, фінансового консультанта та директорки брокерської компанії. Завдяки своїй цілеспрямованості та наполегливості, вона змогла побудувати міцну клієнтську базу та заслужила довіру серед багатьох колег. «Близько року, на початку своєї кар’єри, працювала майже безкоштовно – просто любила цю справу та було приємно допомогти комусь», – розповідає Дар’я.
За її словами, рівень фінансової грамотності в Україні досі на досить низькому рівні, хоча уже відчуваються позитивні зрушення. Чималий вклад для цього зробила і сама Дар’я: «Я почала навчати людей звичці відкладати гроші та створювати впевнене майбутнє. Моя найголовніша мета – збільшення знань у сфері фінансової освіти в нашій країні, тим самим збільшуючи економічний стан суспільства», – ділиться героїня.
Однак окрім постійної невтомної роботи, їй вдалося не забути про особисте життя, навіть більше – вона змогла знайти стійкий баланс між кар’єрою та материнством. «Зізнаюся чесно, виховання двох доньок – справа складна, я досі навчаюся та знаходжуся в пошуках, як це робити «правильно»», – розповідає Дар’я та додає, що разом із чоловіком їм вдається усе в рази краще: «Рухаємося в одному напрямку, маємо спільні цілі та обов’язково їх досягаємо».

Прочитано 307 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Інна Сотнікова Артем Нестеренко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/