П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 11:17

Надія Якименко

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

"Якщо ви не почнете діяти – мрії так і залишаться мріями"

Поєднати усе та при цьому емоційно не вигорати, скоріше навпаки, спалахувати ще яскравіше – це про нашу наступну героїню. Знайомтеся, Якименко Надія – маркетолог компанії Canon Medical Systems, мама трьох чудових дівчат та кондитер! До слова, якщо менеджер на ринку товарів та послуг – це основна робота, то випічка – це саме те захоплення «для душі», яке переросло в щось значно більше.
Про те, якою повинна бути сучасна жінка Надія відповідає просто: «Перш за все сучасна українка повинна бути берегинею своєї душі та гармонії, своєї внутрішньої сили та енергії». За її словами, у наш час, коли суспільству бракує любові, душевного тепла та взаєморозуміння, потрібно дбати про своє ментальне здоров’я ще ретельніше.
На думку нашої героїні, поєднати кар’єру та особисте життя – надзвичайно складно. Адже варто вміти правильно розставляти пріоритети, планувати свій день. «Насправді я щодня вчусь бути щасливою, бо серед постійної праці виділити час трьом дівчаткам, досить таки складно» – ділиться вона.
Надія вважає, що успіх – це повна реалізація себе у всіх сферах життя, і в жодному разі не наслідування натовпу. Однак для неї особисто, попри велику кількість професійних досягнень, все ж ключовим «скарбом» у житті стало материнство.

Прочитано 222 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Інна Пендещук Інна Сотнікова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/