Четвер, 28-е Березня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 11:09

Інна Пендещук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

"Якщо у Вас є ціль, ніколи не бійтеся робити все заради її здійснення!"

Інна Пендещук – регіональний керівник мережі розважальних центрів. Однак героїня зізнається, перш за все її діяльність має дещо глибший сенс: «Для мене величезну вагу мають сімейні цінності, тому я всіляко намагаюся підтримувати різноманітні ініціативи стосовно інституту сім’ї: займаюся організацією та проведенням безкоштовних розважальних заходів, різноманітних майстер-класів та підтримую будь-які громадські й молодіжні ініціативи задля розвитку суспільства», – ділиться вона.
Аби досягти успіху, громадська діячка радить перш за все визначитися зі своїми бажаннями. Своїми секретами успіху все ж вважає організованість, вимогливість до себе та справедливість. За її словами, напрочуд важливо також оточення: «Намагайтеся оточити себе такими людьми, звершення яких, надихатимуть та штовхатимуть вас на більше, але і будьте достатньо самовпевненими і мудрими, аби справити враження як лідера, до якого точно варто прислуховуватися.»
Інна переконана, що на заваді успіху найчастіше стоїть страх невдачі, осуду, несподіваних подій, або ж острах виходу з зони комфорту. Тому і своїм успіхом вважає те, що змогла одного разу ризикнути – «Хто не ризикує, той не зможе відчути смак власного тріумфу», – підкреслює наша героїня.

Прочитано 493 разів
Ukrainian People

Автор

Схожі матеріали (за тегом)

Детальніше в цій категорії: « Лілія Олійник Надія Якименко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/