П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 08:43

Ірина Височан

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Вчити – значить вірити в талант кожної дитини та надихати бути найкращим у своїй справі

 

Щоразу, коли ми чуємо про наших героїв – неможливо повірити, що людина може віддавати стільки енергії та любові світові. Це спрацювало й у випадку знайомства з Іриною. Професійна діяльність Височан Ірини напряму пов’язана з навчальним процесом, адже вона – викладач гри на гітарі в Шабівській музичній школі. «Бути викладачем – це не лише престижно та почесно, але й дуже цінно, бо якщо сприймати дітей на одному рівні із собою, то можна навчитися від них не менше, ніж вони навчаться від вас», – зазначає Ірина.
Окрім, викладацької діяльності, вона займає активну громадську позицію, допомагає розвиватися гуртам «GRaNi», «Menestrell band». Громадська організація, на чолі якої стоїть Ірина, також має на меті підтримку талановитої молоді та заохочення її до активної участі у творчому та культурному житті Одещини.
За словами нашої героїні – місія сучасної жінки полягає у тому, щоб наповнювати життя оточуючих змістом, дарувати своє тепло та направляти енергетику та думки своїх близьких у вірному напрямку.
«Успіх – не кінцевий результат. Успіх – це процес. Коли ви досягнете своєї мети, вам все одно необхідно буде рухатися далі, досягати ще більшого», – ділиться Ірина своїм досвідом. Та накінець додає, що успіх важливо не тільки зловити, його ще треба утримати. Він вимагає постійної уваги до себе. Тому ніколи не варто сумніватися в собі і своїх планах.

Прочитано 379 разів
Ukrainian People

Автор

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/