П'ятниця, 19-е Квітня 2024року
П'ятниця, 04 грудня 2020 15:47

Ольга Штейнле

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Ольга Штейнле – власниця та директорка компанії «Роксана», яка ось уже понад десять років задовольняє потреби жінок України. Про власний бренд, успіх та творчі амбіції жінка розповіла в інтерв’ю для журналу UkrainianPeople.

«Життя дуже мудре. Іноді ти думаєш, що воно несправедливе з тобою, проте в цей момент для тебе відкривається новий шлях та можливості»

 

 

Розкажіть про головні цілі створення вашого бренду.

Історія бренду «Роксана» розпочалася понад десять років тому. Вигадати одяг, підібрати відповідний аксесуар – тут у мене нескінченний резерв ідей!

Важко повірити, що починалося все з маленького ательє, в якому було лише п'ять швейних машин. Тоді мені вдалося побачити, як розквітають жінки, коли приміряють гарний одяг та відчувають себе чарівними.

Мені завжди хотілося, щоб таке ж відчуття залишалося у них і вдома. Це і є ідея бренду «Роксана» – стильної подруги для кожної жінки, яка завжди підкаже, що надягти, аби відчути комфорт.

 

Ваші персональні лайфхаки.

 Особисто для мене важливо знаходити у всьому позитив, не забуваючи при цьому, що є й інший «бік медалі». Якісь негативні речі по-своєму стимулюють до удосконалення, в чомусь дають своєрідний урок та навіть допомагають знаходити правильні рішення у складних ситуаціях та обставинах.

 

Яке ваше особисте розуміння успіху та його складові?

 На мою думку, успіх – це можливість жити так, як хочеться, та займатися тим, що приносить найбільше задоволення. І обов’язково в оточенні рідних серцю людей.

 

Ваше джерело натхнення.

 Я вважаю, що натхнення – це особливий стан душі. Коли мені спокійно, мої дорогі серцю люди поруч, тоді я повна сил та енергії!

 

Які поради можете дати жінкам для успіху та щастя?

 Час – це безцінна річ, тому витрачайте його з максимальною користю та ефективністю: розвивайтеся та отримуйте задоволення від кожної миті.

Прочитано 358 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Тетяна Дроздова Ірина Вербова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/