Середа, 1-ше Травня 2024року
П'ятниця, 04 грудня 2020 15:47

Ірина Вербова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Ще одна представниця нашої премії – Ірина Вербова. Вона є керівницею Міжнародної академії естетичного мистецтва, перманентного макіяжу та ін’єкційних технологій, організаторкою міжнародних конгресів IBV і чемпіонатів у сфері краси, експерткою міжнародного рівня та надзвичайно позитивною успішною українкою.

«Головне – мрія! І зовсім неважливо, чи в неї вірять інші»

 

Розкажіть про сферу вашої діяльності.

Я працюю в галузі мистецтва краси, яка є багатоплановою. У ній головне – дати відповідь на запитання жінок і чоловіків щодо їхньої зовнішності в різні періоди життя. Це не тільки ін’єкції молодості чи перманентний макіяж, а й реконструкція після операцій, апаратна корекція тощо.

Якою, на вашу думку, є місія сучасної жінки?

Особисто я вбачаю місію жінки в реалізації її як матері. Цьому послугував власний приклад моєї мами в родині. Це ж так важливо – дарувати любов, тепло, увагу та турботу дітям. Своїм і тим, хто поруч, навіть незнайомим.

Звичайно, кожна із нас має власне призначення – кар’єра, творчість, інші цілі. Проте материнство, на мою думку, все ж має бути на першому місці.

Ваше особисте розуміння успіху. Які його складові?

Найкращі показники успіху – вдячні учні та задоволені клієнти. А про це свідчать прибуток, ставлення колег, співробітників та партнерів протягом усього періоду діяльності. Приміром, у моєму випадку ім’я IRYNAVERBOVA давно стало брендом.

Ваші персональні лайфхаки.

Все досить просто – потрібно бути наполегливим і впевнено йти до втілення мрії. Однак у моїй сфері зайнятості також варто слідкувати за трендами, останніми розробками науки та співпрацювати з іншими експертами. Звісно, неможливо обійтися без команди однодумців, щоб разом досягати результату та успішності, яких прагнемо.

Що Ви порадите жінкам для досягнення успіху та щастя?

Передусім, любіть себе та цінуйте тих, хто поруч! Також мені здається, головне для здоров’я та краси – бути в гармонії з внутрішнім та зовнішнім світом. А ще – ділитися цим станом із рідними, близькими, друзями… Тоді точно все вдасться!

Прочитано 329 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Ольга Штейнле Олена Шулак »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/