Четвер, 18-е Квітня 2024року
П'ятниця, 04 грудня 2020 15:50

Тетяна Дроздова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Ще одна героїня проєкту – Тетяна Дроздова. Вона є українським виробником жіночого одягу, щодня знаходить натхнення у сім’ї, кар’єрі та вдячності клієнтів. Про секрети успіху, досягнення балансу між роботою та родиною, місце жінки в сучасному суспільстві вона розповіла для журналу UkrainianPeople.

«Роби те, що приносить тобі щастя»

 

Розкажіть про сферу вашої діяльності. У чому полягає її успіх?

Мені здається, я обрала найкращу професію – виробник жіночого дизайнерського одягу. Щодня, незважаючи ні на що, ми плідно працюємо над нашими проєктами. На щастя, все вийшло – тисячі жінок мають змогу носити якісний та красивий одяг нашого виробництва.

Якою є місія сучасної жінки, як Ви вважаєте?

Сучасна жінка варта захоплення – самодостатня, «багатофункціональна» та стресостійка. Вона вміє знаходити себе, однак не забуває про щастя інших. У цьому, на мою думку, і полягає її головна місія.

Ваші персональні лайфхаки.

Особисто для мене головне – щиро любити людей. У такому разі вони це відчувають та обов’язково йдуть назустріч. А ще важливо постійно працювати та ставити перед собою неймовірні цілі. Та я переконана: коли людина вірить у мрію, то вона обов’язково матеріалізується, навіть найнеймовірніша!

Як, на ваш погляд, поєднати кар’єру та родину?

На жаль, це неможливо зробити повністю. Щодня ми мусимо робити вибір: сім’я або робота. Важливо лише правильно розставити пріоритети та не забувати про головні родинні цінності: довіру, повагу та готовність допомогти.

Що можете порадити жінкам для досягнення успіху та щастя?

Передусім, не треба боятися негараздів, адже навіть у найгіршій ситуації можна знайти щось корисне та цінне для себе. Також я вважаю, що ми маємо більше фокусуватися саме на позитивних моментах та не зациклюватися на помилках, а знаходити розв’язання тих чи інших проблем, «відпускати» помилки та йти вперед.

Прочитано 340 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Леся Яремійчук Ольга Штейнле »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/