Четвер, 2-ге Травня 2024року
Понеділок, 30 листопада 2020 15:53

Світлана Висоцька

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Знайомимо вас іще з однією героїнею журналу UkrainianPeople– Світланою Висоцькою, керуючим партнером мережі фітнес-клубів Sport$Spa, співзасновником і керуючим партнером салону CosMe. Вона постійно перебуває в русі, дієва і цілеспрямована жінка, котра працює над кількома проєктами водночас. Про те, як це в неї виходить, про роль жінки в суспільстві та сім’ї, власну мотивацію Світлана поділилася з нашими читачами.

«Діючи проти страху, ти відчуєш себе вільним»

Розкажіть про сферу та види вашої діяльності. Які цінності в них закладені?

Стосовно фітнес-клубу – наша місія допомогти клієнтам стати впевненими, отримати «тіло мрії» і навіть відновити здоров’я після травми та операції. А салон призначений для того, щоб створити простір здорового жіночого егоїзму, де наші клієнтки отримуватимуть якісні послуги, матимуть можливість чудово відпочити, порелаксувати, поспілкуватися.

Ваше особисте розуміння успіху. Його складові.

Вважаю, що успіх – це визнання моєї діяльності та дій, спрямованих на популяризацію здорового стилю життя, підтримки краси та впевненості якомога більшою кількістю людей.

Ваші персональні лайфхаки.

Кращий лайфхак – у будь-якій незрозумілій ситуації йти в зал. У мене є ще одна хороша традиція – вмикати улюблені треки на всю гучність у машині та отримувати так званий «заряд ендорфінами».

Як, на ваш погляд, поєднати кар’єру та родину?

Варто знайти людину з цінностями, близькими тобі, і водночас робити справу за покликанням, яку обрав. У такому разі не доведеться поєднувати – це буде гармонійно.

Які цінності потрібно закладати увиховання дітей?

Передусім, дозволити мріяти, виховати впевненість у своїх силах та прагнення до отримання нової інформації. А ще актуально як ніколи – навчити швидко реагувати та адаптуватися до змін.

Які поради можете дати жінкам для успіху та щастя?

Головна порада – любіть. Себе, Всесвіт, свого чоловіка. Важливо бути вдячним за дані ресурси та обов’язково їх використовувати.

Прочитано 320 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Сергій Позняк Анна Осипенко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/