Вівторок, 23-е Квітня 2024року
Понеділок, 30 листопада 2020 15:46

Анна Осипенко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Життя – це те, що відбувається з тобою, поки ти будуєш плани»

Щодня вона допомагає сотням бізнесменів знайти надійних партнерів зі всього світу для інвестування та розширення бізнесу, а дівчатам – відкривати покази відомих дизайнерів у Нью-Йорку та потрапити на обкладинки L’officiel, VOGUE, Hollywood weekly, MALVIE, GMARO . Знайомтеся: Валерія Манзюк – успішний підприємець, власниця міжнародного PR агентства.

Розкажіть про сферу вашої діяльностіта її цінності.

Ми організовуємо бізнес-тури до США та ЄС. Під час поїздки ви відвідуєте міжнародні компанії (Apple, Google, Fb та ін.), спілкуєтесь із топменеджерами, маєте можливість поговорити тет-а-тет та презентувати свою ідею.

Також є політичний (у рамках якого ми три роки поспіль відвідували «Сніданок з Трампом») та fashion тури. Ми допомагаємо дівчатам зі всього світу вийти на подіуми Нью-Йорка, почати працювати з міжнародними брендами. А дизайнерам – презентувати свою колекцію та співпрацювати з американськими селебріті.

Якою є місія сучасної жінки, на вашу думку

Сьогодні кожна жінка має велике право вибору, котрого не мала ще декілька років тому. Неважливо, що вона обирає: чи то займатися домашніми справами, чи будувати кар’єру – жінка має бути щасливою та робити світ кращим.

Як, на ваш погляд, поєднати кар’єру та родину? 

Для того, щоб багато встигати,потрібно розставляти пріоритети та вчитися довіряти людям, уміти делегувати завдання.

Опишіть портрет сучасної українки.

Явпевнено можусказати, що наші жінки – унікальні, їх впізнаєш будь-де. Сучасна українка – красива та успішна, яка вдало балансує між роботою, сім’єю та не забуває про себе. 

Ваше джерело натхнення.

Для мене натхнення –це люди! Щоразу, коли я знайомлюся з новою історією життя це неймовірно надихає та спонукає допомогти людині на її шляху.

Місце, яке завжди мене заряджає енергією та силами – Нью-Йорк. Саме там я відчуваю, як наповнююсь енергією та неймовірним ритмом цього фантастичного міста, як воно поглинає та мотивує кожну клітинку мого тіла!

Ваші поради жінкам для досягнення успіху та щастя. 

Варто,насамперед, прислухатися до своїх внутрішніх бажань та емоцій. Щаслива жінка – то щаслива родина, і навпаки. Більше подорожуйте та читайте книжки. І ніколи не бійтеся починати з нуля, бо досвід – це життя. 

Прочитано 317 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Світлана Висоцька Поліна Крупчак »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/