П'ятниця, 18-е Жовтня 2024року

Куліш Олександра : «Незламність для мене - беззаперечно вірити в Перемогу, рухатися до своєї мрії , допомагати армії та волонтерам» !

Наступна наша героїня неймовірна талановита красуня - Олександра Куліш , яка має в арсеналі досягнень більш ніж 40 титулів, відзнак та нагород!

 

«Найзаповітніша моя мрія зараз - прокинутися одного ранку в маленькому сільському будиночку у бабусі, коли з кухні смачно пахне її фірмовими "пишками", підбігти, обійняти її, рідненьку і зрозуміти , що нарешті закінчилася ця страшна війна і ми знову разом», - розповідає Олександра

 

«Найцінніше в моєму житті - це моя родина, можливість збиратися разом за сніданком, подорожувати новими місцями, мати спільні грандіозні мрії і маленькі щоденні радощі. Сім'я для мене - це ті люди, без яких я не уявляю своє життя. Це рідні люди , які мотивують мене досягати, вірити у власні сили, підтримують мене», - продовжує наша героїня .

Серед її досягнень:

«Міні-Міс України:золото 2023";

"Маленька Топ Модель України 2020"»

"Міні Міс Кияночка2020";

"Маленька Топ Модель Києва:золото 2019";

"Маленька красуня України 2019";

Цього року Олександра стає номінанткою щорічної енциклопедіі дитячих талантів «Найвидатніші діти Уукраїни», вже невдовзі нашу героїню чекають іі нагороди та нові титули !

Контакти

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЖУРНАЛ «UKRAINIAN PEOPLE»

З питань співпраці та проозицій звертатися:

Тел: +38 097-761-2223

Адреса редакції: вул.. Дружківська, 10.

Е-mail: life_in_motion @ ukr.net

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/