Понеділок, 20-е Травня 2024року

Кіра Грабовенко: «Для мене незламність означає - непохитність у своїх намірах та діях, які ведуть до омріяних цілей» !

До війни,  Кіра з великим захопленням займалася моделінгом, реалізовуючи свої творчі вміння та здібності як «модель» та «акторка».

Займаючись улюбленою справою, наша героїня демонструвала різноманітні колекції від українських дизайнерів, а її фото друкувалися в глянцевих журналах. Крім того, Кіра брала участь у відеозйомках та спробувала себе в ролі телеведучої.

Неодноразово ставала переможницею різноманітних проєктів, була амбасадором брендів, а також володаркою  національних премій для талановитих дітей.

«Нажаль, війна внесла корективи в життя кожного з нас і в моє життя також. В такий час, в межах своїх можливостей, намагаюсь бути корисною: активно беру участь у різноманітних заходах з підтримки захисників нашої країни, передаю малюнки на фронт та листи з вдячністю, роблю власноруч обереги з бісеру для наших воїнів.», - розповідає Кіра

«Крім того, разом з однокласниками долучилися до проєкту під назвою «Крила», де співпрацюємо з волонтерами цього проєкту та збираємо пластикові кришечки на переробку, за отримані кошти здійснюється закупка дронів, які передаються на фронт», - продовжує Кіра

В інтерв’ю нашому виданню Кіра поділилася поглядами на життя, мріями та планами

2. Що для вас означає незламність?

Для мене незламність – це непохитність у свої намірах та діях, які ведуть до омріяних цілей.

Коли виховуєш таку рису, то формується внутрішня сила, яка надає можливість бути впевненим у собі та вчить корисним навичкам, зокрема відповідати за власні вчинки.

3. Про що мрієте?

Наразі, вже другий рік, навчаюсь в міжнародній школі програмування для дітей Logika, що роблю з великим задоволенням та відповідальністю

На мою думку, отримані знання я буду використовувати у майбутньому не тільки для себе, а ще й на розвиток своєї країни. Тому сподіваюся, що моя мрія здійсниться — у майбутньому стану успішним програмістом.

Водночас, маю інше захоплення, яке відкриває для мене дивовижний світ жанру аніме, тому разом з досвідченим викладачем школи мистецтв «Кияночка» намагаюсь розвинути свої навички з малювання та мрію створювати своїх улюблених персонажів вже як аніме-художник. 

А ще я хочу навчитися грати улюблені пісні на гітарі, бо гітара є ліпшим другом, який готовий розкрити тисячі таємниць твого внутрішнього ВсеСвіту.

4. Що для вас родинні цінності?

Для мене родинні цінності - це любов та підтримка один одного у будь-якій ситуації, це все, що нас об’єднує все, що ми готові відстоювати, оберігати та захищати, де труднощі вирішуються спільно і легко, де радіємо і сумуємо разом.

Я пишаюся своєю родиною!

5. Хто надихає вас рухатися в перед?

По-перше, підтримка моїх рідних, вони надихають і не дозволяють опускати руки навіть під час різних негараздів, підбадьорюють, мотивують та підштовхують мене рухатися вперед

А по-друге, віра у власні здібності!

6. Що для вас творчість?

Творчість народжує прагнення до красоти . Це робить нас кращими, радіснішими, і це те, що прикрашає наше життя. 

Кожен з нас – яскрава індивідуальність, а творчість нас вдосконалює ще більше.

Більше того, ми відкриваємо через творчість нові сторони в собі, самовдосконалюємося, а ще в творчості ми реалізуємося.

Творчість дарує гармонію та робить нас щасливішими.

7. На вашу думку, чому важливо сьогодні розвивати та підтримувати культурні цінності?

Традиції, що передаються з покоління в покоління, допомагають зберігати наші українські культурні цінності і є унікальними надбанням нашого народу. 

Але на мій погляд культурна цінність - це як ми хочемо жити, якою людиною бути, яким змістом наповнювати своє життя.

І якщо ми хочемо жити у гарному місці, у гарній країні, у оточенні гарних речей, варто приділяти увагу культурному вихованню.

Адже майбутнє України найбільш усього залежить від нас з вами. 

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/