Вівторок, 30-е Квітня 2024року

Вікторія Колобейчук: «Незламність для мене - це здатність відстояти свої переконання і принципи навіть у складних ситуаціях і не здаватися під тиском»

«Я впевнена, що родинні цінності - це те, що тобі найбільше цінне у моєму житті. Це любов, підтримка, злагода та розуміння між рідними. Родина - це той надійний опорний пункт, на який ти завжди можеш розраховувати, де мене завжди зрозуміють і приймуть такою ,як я є.» - ділиться в інтерв’ю талановита героїня! 

 

  На запитання про мріі, Вікторія без вагань, відповідає :
«Моя мрія сьогодні лише одна наша . Я мрію, щодня про те, як наша країна стає ще сильнішою та процвітаючою, де кожен громадянин має можливість реалізувати свій потенціал та жити у мирі та гідності. Я мрію про Україну, де права та свободи кожної людини захищені, а країна співпрацює з іншими націями для досягнення спільних цілей та міжнародного миру». Головною формулою своєї стійкості під час війни називає надію та віру. Вважає успіхом - досягнення своїх мрій і цілей, відчуття задоволення від самореалізаціі. «Для мене успіх - це самореалізація. Це виявлення свого потенціалу, розвиток моїх здібностей та створення життя, яке відповідає моїм цінностям і цілям» - ділиться з нами героїня

Співає Вікторія змалечку, від дитячого садка. Вокалом займається в Івано-Франківську в Продюсерському центрі «STAR TEAM». Її педагогом є молода співачка Діана Бігун та Ірина Іванівна Батюк
Серед її досягнень :

-        лауреатом перших та гран прі таких конкурсів та фестивалів, як  «Джерело надії» та «Різдвяні дзвони» в Коломиї, "Пізнайко збирає друзів",«Дивограй» і «Веснянка-панянка» в Косові,  «Карпатські Зорі. Дивоцвіт Карпат» у Яремчі, «Wonder Fest Georgia”в Івано-Франківську, Міжнародного фестивалю талантів «Zaграй entertainment Fest літо-2020» м. Кітен, Болгарія,"Лавина Талантів ","Музичне перевесло","Сузір'я Україна"

-        "ТОП 50 найкрасивіших дітей України"

-        ,Grand Fest Ukraine - Montunegra",

-        "Таланти України","Україна Єдина",

-        "George Star","Україна це ми","

-        Учасник книги рекордів України ","Славянський Венец у Болгарії ",THE FESTIVAL BRIDGES IN PARIS.

Вітаємо Вікторію , що цього річ вона стала номінантом щорічної «енциклопедії дитячих талантів » , яка відбудеться в травні в рамках преміі «Нескорені таланти України »

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/