Вівторок, 30-е Квітня 2024року

Якимчук Даниіл: «Я мрію щоб мої рідні були живі та здорові, щоб швидше закінчилася війна, в якій переможе Україна, про світле майбутнє України»

В   "арсеналі" нашого героя   сотні нагород та перемог за участь в різних конкурсах , Даниіл – неймовірно обдарований хлопець. Цілеспрямованість, наполеглива праця допомагають йому рухатися до своїх мрій та реалізовувати свої таланти

 

Серед його досягень:

-       Перше місце на Internatioal multi-genre contest-festival “American Global Festiival” New York, USA номінація "Академічний вокал"

-       Перше місце на міжнародному конкурсі "Феномен from Ukraine" номінація "Академічний вокал"

-       Перше місце на конкурсі "Життя за крок до перемоги" номінація "Академічний вокал"

-       Перше місце на конкурсі "Зоряний час" номінація "Академічний вокал"

-       Перше місце на конкурсі "Таланти твої, Україно!" номінація "Академічний вокал"

-       Перше місце на конкурсі "Розправ крила, Україно!" номінація "Академічний вокал"

-       Перше місце на конкурсі "Червона калина" номінація "Академічний вокал"

- Перше місце на конкурсі "Талан-Ти" номінація "Академічний вокал" та багато інших музичних конкурсів.

З нашою командою Данііл поділився своїми поглядами та мріями

- Що для тебе незламність

- Для мене незламність – це наша українська нація, це відвага, стійкість, незламність духу, мужністьнаших бійців, які хоробро боронять нас на полі бою, це стійкість та незламність наших волонтерів! В нашій країні війна йде вже 10 років, але ми знаходимо рішення у будь-якій ситуації, намагаємося не падати духом та не ставимо життя на паузу. Незважаючи на ракетні обстріли, залякування, стирання ворогом наших міст з лиця землі, ми все одно тримаємося, віримо, не ламаємося. Незламність - це дещо більше, ніж просто здатність зносити нестерпне. Мене переповнюють почуття гордості за те, що я належу до незламного українського народу. Я вірю, що перемога неодмінно настане, і ми відбудуємо нашу Батьківщину.

- Про що мрієш наразі?

-Я мрію щоб мої рідні були живі та здорові, щоб швидше закінчилася війна, в якій переможе Україна, про світле майбутнє України, щоб кожна мама дочекалася свого сина чи дочку, кожна дружина – свого чоловіка, а діти були поряд з батьками, щоб в нашій країни скоріше настав спокій та мир. Мрію жити у вільній, незалежній, спокійній, квітучій Україні, не боячись за своє життя та життя моїх рідних не жахаючись гучних вибухів та звуків сирен. Мрію вступити в коледж та досягти поставлених цілей та опанувати професію, яка буде приносити мені задоволення. Мрію стати успішною людиною, а також подорожувати світом.

-       Що для тебе родинні цінності?

Для мене родинні цінності - це моя родина та те, що об'єднує мою сім'ю, єднає її та надає сенсу життя. Це любов, повага, чесність, доброта, відповідальність, що царить у сім’ї. Це сімейні традиції. Моя родина – міцна фортеця, і я в ній почуваюся щасливим, потрібним. Вони завжди мене підтримують, це моя опора і найбільша гордість. Мої батьки, які святкують в цьому році срібне весілля, мій брат, бабусі та дідусь показують мені приклад для наслідування, виховують мене порядною людиною, які мене люблять та допомагають, які мене підтримують, навчають. Я дуже люблю свою родину та поважаю сімейні цінності та традиції.

-       Що допомагає рухатися вперед?

Рухатися вперед мене надихає – мотивація, а саме бажання розвиватися. Тому стараюся виконувати все, що ставлю собі за ціль. Мене мотивують багаті успішні люди, які всього домоглися власним розумом і працею. Також мотивують батьки, які дали мені поштовх у житті, можливість вчитися, забезпечують мої життєві потреби. Мотивує бажання не занедбати то все і бути відповідальним. Щодня ставлю собі якісь мінімальні завдання і виконую їх. Мені важливий саморозвиток. Це мотивує читати книги, дивитися гарні фільми, з яких можна взяти для себе щось важливе. Є бажання розвиватися, не стояти на місці, рухатися вперед. В майбутньому я хочу мати гарну цікаву роботу, а для цього потрібна вища освіта. Це мене мотивує гарно вчитися, щоб вступити до ВУЗу моєї мрії, щоб мною пишалися мої батьки.

-       Яка твоя формула стійкості?

Моя формула стійкості під час війни це – чути себе та віднайти свій темп життя. Це готовність до труднощів, вчитися жити та бути повністю присутнім тут і зараз. Це планувати та бути готовим до будь-яких сценаріїв. Наразі щось важко планувати, так як ми живемо в умовах невизначеності і все може змінити будь-якої секунди, але я все ж таки намагаюсь це робити. Це мати вибір: можна дивитися у суцільну темряву, а можна шукати в цій темряві на небі зорі, а як наголошує народна мудрість, то найяскравіші зорі бувають тільки у найтемнішу ніч. Вірити – що ми переживемо цю темряву і за нею прийде світанок нового дня. Цінувати сімейні цінності – бо родина то найголовніше у житті кожної людини. Також це надія, позитивні емоції, друзі. Вдячність нашим захисникам та волонтерам. Це все і входить в мою формулу стійкості.

-       Що для тебе означає бути успішною людиною?

Успіх для мене – це коли докладені мною зусилля приносять позитивний результат, це дорослішати та вміти все більше речей робити самостійно. Успіх - це бажання працювати. Успіх – це досягти в цьому житті усього самому. Це коли я ставлю перед собою мету та йду до неї маленькими кроками, намагаючись втілити її у реальність. Успіх для мене – це моя дружня родина, яка мене любить і підтримує, незважаючи ні на що. Це вірні та надійні друзі, в компанії з якими ти почуваєш себе легко й невимушено. Це пошук нових ідей. Успіх – це підтримка, коли хтось є поруч, хто вірить у мене більше, ніж я сам. А головне це бажання домогтися чогось у житті і в мене воно є! Я поки-що не можу назвати себе досить успішною людиною, бо успішним може називати себе той, хто пройшов безліч випробувань на своєму шляху, ретельно та старанно працював, набрався багатого досвіду і може похвалитися вагомими власними здобутками, але у мене все ще попереду. Тому все своє подальше життя буду намагатися впевнено йти до своєї мети і стати по-справжньому успішною людиною! Бажаємо нових перемог та вітаємо, що цього року Даниіл став номінантом щорічної «енциклопедії дитячих талантів» , яка відбудеться в травні в форматі преміі «Нескорені таланти »

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/