Середа, 24-е Квітня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 09:20

Лілія Ткаля

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Найщасливіша людина та, яка дарує щастя найбільшій кількості людей!


Педагог, мама-вихователь Лілія Ткаля своїм головним досягненням вважає свою велику, щасливу та дружню родину, бо впевнена, що найщасливіша людина та, яка дарує щастя найбільшій кількості людей.

Ще з дитинства Лілія мріяла стати педагогом та працювати з дітьми. Мрія здійснилась після отримання педагогічної освіти, вона почала працювати керівником гуртка, згодом – культорганізатором, а з 2017 року головною професією нашої героїні стала «мама-вихователь» для десятьох дітей , 8 з них – діти сироти та діти позбавленні батьківського піклування.

«Ми із династії, мої батьки та батьки чоловіка багато років тому створили дитячі будинки сімейного типу. Це був чудовий приклад і величезний досвід. На жаль, в наш час дуже багато дітей, які не знають, що таке підтримка, любов, віра, сім’я. Ми з чоловіком розуміли – буде складно, але в нас було бажання подарувати дітям сім’ю. Ми повірили в себе. Сьогодні я можу сказати на 100%, що ми обрали правильний шлях. Щасливі очі наших дітей є цьому підтвердженням! Ми стали одним цілим – сім’єю!», – розповідає багатодітна матуся.

gcnfg.jpg

Завдяки цій безмежній любові та підтримці кожен з дітей вже зміг реалізувати себе як особистість: вони займаються танцями, карате, тенісом, футболом, є неодноразовими учасниками різноманітних конкурсів, де займають призові місця та отримують нагороди.

Саме такі приклади повинні надихати українців, бо сьогодні всім нам не вистачає підтримки, тепла та поваги один до одного!

Прочитано 288 разів
Ukrainian People

Автор

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/